Fesleğen, zencefil, kayısı hafıza için şart
"Hafıza için fesleğen, zencefil, kayısı çok önemlidir. Bunu mümkün olduğunca ilaçtan değil, doğal gıdalardan alın. * Mor gibi koyu renkler, insanların özellikle kalp-damar olayına yardımcıdır. Mesela patlıcan, böğürtlen, kara lahana... * Oranj ve koyu sarı renkler; kavun, kabak, portakal mesela daha çok antioksidan ve antikanserojendir. Yani kanser yapıcı şeyin nötralize edilmesi doğrultusunda yararlıdırlar. * Kırmızılar, özellikle de domates erkekler için çok yararlı; prostat için birebir. Artı kanserin türleri için her gün dört domates yemek gerekir. Ama bir dramla karşılaşıyoruz, domates yok! Hormonsuz bir şey kalmadı. * Renkler açıldıkça miktarlar azalmalı, beyaza geldiğimiz de sıfırlanmalı; tuz, un, şeker... Allah muhafaza! Hepsinden biraz olmak koşuluyla beslenmek, en doğrusu."
|