kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Zevkinizi sevginizle buluşturun

Tüm aşıkların sabırsızlıkla beklediği 14 Şubat Sevgililer Günü geldi çattı. Henüz o özel kişiye hediye almadıysanız ve alışverişi hafta sonuna bıraktıysanız, işte size yardımcı olacak adresler.

Tommy Hilfiger'da Avantajlar Dünyası
Spor giyimin öncü markası Tommy Hilfiger, Sevgililer Günü'ne özel hazırladığı koleksiyonu ile tüm sevenlerin beğenisini toplamaya devam ediyor. 2005 ilkbahar koleksiyonu ile vitrinlere çıkan Tommy Hilfiger "Valentine's Day" özel koleksiyonu ile de ilgi çekiyor. Sevginin simgesi kalplerin yer aldığı tasarımlarda taze ve feminen görünümün yanı sıra, zarif lüks aynı zamanda sevecen bir kadın silüeti dikkat çekiyor. Haki tonları, beyaz, mavi, açık sarı, pembe, mor en önemlisi de kırmızı renkler öne çıkıyor. Erkeklerde ise sofistike unsurlar çekiciliği garanti ediyor. Kırmızının yanı sıra turuncu koleksiyona hareketlilik katıyor. Birbirinden çarpıcı modellerle ve zengin koleksiyonu ile birçok alternatifi bulabileceğiniz Tommy Hilfiger'da ayrıca bugüne özel indirimler ve Axess ile yapılan alışverişlerde 5 taksit avantajı sürüyor. Tommy Hilfiger'a uğramadan alışverişten dönmeyin...

Aşk Dolu Adımlar
Sevgililer Günü için birbirinden şık hediye seçenekleri sunan Ayakkabı Dünyası mağazalarında, birlikte çarpan kalpler sevgiyle adım atacak. Mağazalardaki kemer ve cüzdanlarla uyumlu şıklık yaratan erkek ayakkabı ve bot modellerindeki çeşitlilik Sevgililer Günü'nde istediğiniz tarzda hediye seçeneği sunuyor. Mağazalarda satışa sunulan Bambi marka terlikler evde de şıklıktan vazgeçmeyenler için uygun ürünler sunarken, Twigy marka tüylü, çiçek ve hayvan motifli rengarenk terlikler Sevgililer Günü'ne özel hediye seçenekleri ile dikkat çekiyor. Ayakkabı, bot,çizme, çanta, kemer, cüzdan ve terlikte yüzde 50'ye varan indirimle birlikte taksit olanağı sunan Ayakkabı Dünyası mağazaları, sevgilileri bekliyor.

Mutluluk Gözlerden Okunur
Prada'nın İlkbahar-Yaz 2005 koleksiyonu masum çizgilerle zengin ayrıntıları bir araya getiriyor. Işıltılı tasarımlardan uzak durarak, yalın bir çizgide çekiciliği ön plana çıkaran Prada gözlükleri, beyaz, bej, kahve ve siyahın tonlarını yeniden yorumlamış. Geniş çerçeveler, koyu renk camlar ve sade tasarımlar bizi geçmişe götürürken, metal çerçevelerdeki minik detaylarla hareketlendirilmiş çizgiler koleksiyona şıklık katıyor.

Yüzde Yüz Şıklık Yarı Fiyatına
Kendine güvenen, güçlü ve "net" duruşu ile NetWork kadını ve erkeği, Sevgililer Günü'nde kristaller kadar çarpıcı şıklıklarıile göz kamaştıracak. Kadınlar için bu özel güne uygun ipek ve şifon gece elbiseleri, kuyruklu modellerde kadife elbiseler, saten takımlar, leopar desenli tavşan kürkleri; erkekler için smokinler, ipek-yün karışımlı, antik pembe takım elbiseler zarif bir şıklık sergiliyor. Altın ve gümüş tonlarındaki kol düğmeleri, deri kemerler, şarap rengi fularlar, işlemeli pullu şallar, yün-ipek karışımlı kravatlar ve leopar figürlü kolyeler ise şık hediye seçenekleri arasında. Yüzde 50 indirim olanağı ile NetWork, Sevgililer Gününe şıklık katıyor.

Orijinal Olmak İsteyenlere
Beyler, Sevgililer Günü için orijinal bir hediye almak mı istiyorsunuz? İşte size birbirinden hoş çanta ve aksesuarların satıldığı yepyeni biradres... New York'un ünlü Parcel ve Loop çantaları, Londra'nın Noodoll markası, artık Blisskiss'te! Nişantaşı Rumeli Pasajı'nda yeni açılan Blisskiss mağazasında birbirinden eğlenceli, çılgın çanta ve aksesuarlar bulabilirsiniz. Parcel marka çantalar dikkat çekici... New York'un ünlü markası Parcel ve ünlü illüstratör Jeffrey Fulvimari'nin çizimleriyle renklenen çantalar birbirinden özel ve tarz sahibi. Jeffrey Fulvimari Madonna'nın ilk çocuk kitabının çizeri ve aynı zamanda Louis Vuitton, Marc Jacobs, Anna Sui ve Helmut Lang gibi markalar ile de çalıştığını hatırlatalım... Çıkmaktan zorlanacağınız mağazada, Loop bozuk para çantaları, Disaster Design seyahat çantaları, annelere ve anne adaylarına bebek çantaları, birbirinden renkli yağmur botlarıve ayakkabılar bulabilirsiniz. Üstelik fiyatlar da, her şeyin ithal olmasına rağmen, makul, ayrıca taksit olanağı da sunuluyor... Bu enterasan ve bir o kadar da şirin ve eğlenceli mağazaya yolunuz mutlaka düşsün. Pişman olmayacaksınız! Tel: (0212) 343 89 96

Hediyeniz Gençlik Olsun
Imedeen'in yeni ürünü Time Perfection, Sevgililer Günü kofre paketi ve cazip fiyat avantajıyla farklı bir hediye alternatifi sunuyor. Imedeen Time Perfection, içeriğindeki üzüm çekirdeği ve domatesten elde edilen özel likopen formülü ile düzenli kullanımda kırışıklıkların, ince çizgilerin, lekelerin ve kılcal damarların görünürlüğünü en aza indiriyor. 1991 yılından bu yana dünyanın 52 ülkesinde binlerce kadının kullandığıImedeen Cilt Besleme Tabletleri, yeni Lycophence GS etken maddeli ürünü ile genç ve kırışıksız bir cilde daha hızlı dönüş sağlarken, ilk yaşlılık belirtilerini de geciktiriyor.

Ten'in Aşka Yansıması
İç giyimde pek çok yeniliğe imza atan Ten, Sevgililer Günü'ne özel, kalp desenli bir koleksiyon hazırladı. Bu "Loliten" koleksiyonunda B ve C kap alternatifleriyle derin dekolteli süngerli sütyenler, yanları tamamen açık etekli string ve külotlar mevcut. Cıvıl cıvıl renklerin yanı sıra siyah ve beyazın alternatif olarak sunulduğu koleksiyon, hem takım hem de parçalar halinde kullanılabiliyor. Bu özel gün için kendinizi şımartmak ya da sevdiğinizi mutlu etmek istiyorsanız Ten mağazalarına mutlaka uğrayın...
DİĞER HABERLERİ
 Onu düşündüğünüzü hissettirin
 Unutamayacağı bir gece yaşatın
 Önce sevdiğinizi söyleyin
 Hediye seçerken biraz yaratıcı olun
 Aşkınızı tatlandırın
 Teknoloji tutkunlarına yepyeni oyuncaklar
 Güzel bir çiçekle farkınızı gösterin
 Yalnız Kalplere Mutluluk Aşısı
 Erkekleri şımartmanın yolları
 Geceyi farklı kılmak elinizde
 Evim evim güzel evim diyenlere
 Unutulmayan 14 Şubat'lar
 2004'ün tutku dolu şarkıları
 Yemeklere bolca da sevgi katın
 Tonlarca sevgi ve birazcık da Diesel
 Daha şık ve seksi olmak için ilk kural
 Her Sevilene, Sevenden Bir Timsah
 Mum ışığında aşk sohbetleri
'Burayı cehenneme çeviririz'
İran devriminin yıldönümünde konuşan Cumhurbaşkanı Hatemi, rest...
Fener'in nesi var?
Fener'in nesi var?
Real Zaragoza'nın hocası Munoz: "İki Avrupa Kupamız var. F.Bahçe'nin...
Tekrar normal
Tekrar normal
Beşiktaş'ın hocası Çalımbay, G.Birliği maçının tekrarı ile ilgili...
Tamtamlarla karşılandı
Tamtamlarla karşılandı
Sri Lanka'da tsunami felaketinde ölenler için yapılan dinsel törene...
'Diyalog mekanizması kuralım'
'Diyalog mekanizması kuralım'
Anastasiadis, Gül'e, "partilerarası diyalog mekanizması" kurulmasını...
6 aylık takipten sonra soruşturma başlatıldı
6 aylık takipten sonra soruşturma başlatıldı
Elektrik Üretim Anonim Şirketi ve BOTAŞ'ta yüz kadar ihaleyi kapsayan...
Öğrenci affı Meclis'e geldi
Öğrenci affı Meclis'e geldi
2000-2001 öğrenim yılından sonra üniversitelerden atılan 677 bin 658...
O korkunç an zihninden hâlâ silinmedi
Neşe ve Orhan Batıgün çifti, 1993 yılının nisan ayında tanıştı...
İsteyince oluyormuş
Lohusa yatağında kalp ritmi bozulan, on bir kez kalp masajı ve...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu