kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Hediye seçerken biraz yaratıcı olun

Sevgilinizi 14 Şubat'ta hem sevinçten havalara uçuracak hem de şaşkınlığa düşürecek bir hediye almak istiyorsanız biraz yaratıcı olmakta fayda var. İşte sıradışı hediye seçenekleri.

Sevgililere özel fotoğraf kampanyası
Başta hazır giyim ve hediyelik eşya olmak üzere birçok sektör Sevgililer Günü için özel promosyonlar düzenliyor. Bakırköy'deki Stüdyo Saray da 14 Şubat'ta fotoğraf çektirecek çiftlere yüzde 50 indirim uygulayacağını açıkladı. İstanbul'un en eski stüdyolarından biri olan ve bu yıl 38. yılını kutlayan Bakırköy İncirli Caddesi üzerindeki Stüdyo Saray'ın promosyonu bununla da sınırlı kalmıyor. Sevgililer Günü'nde fotoğraf çektiren sevgililer, eğer evlenirlerse düğün fotoğraflarında da yüzde 50 indirim kazanacaklar. Ayrıca evlenen çifte özel hediyeler de verilecek.
Tel: (0212) 57113 16

Feng Shui'ye Göre Hediye
Uzakdoğu yerleştirme sanatı Feng Shui uzmanı Esra Koyuncu'yla işbirliği yapan Pabetland, sevgilinizin doğum yılından yola çıkarak sihirli sayısını bulmanızı ve bu sayının sembolü olan elemana göre hediye seçmenizi sağlıyor. Sevgilisine tamamen kendisine özel bir hediye almak isteyenler için Pabetland'da 40 binden fazla hediye seçeneği var. Ona özel bir hediye seçmekte zorlanıyorsanız, uzmanından yardım almakta fayda var.

Resmini kalbinize kazıyın
B POINT markasıyla özel mücevher ve aksesuar tasarlayan Bilgün Dereli'nin 14 Şubat Sevgililer Günü içinözel tasarladığı kalp şeklindeki kolyelere sevgilinizin resmini yaptırarak onu büyüleyebilirsiniz. Bilgün Dereli'nin altın ve gümüş olarak sınırlı sayıda tasarladığı, kalp şeklindeki kolye ve anahtarlıklarla 14 Şubat'ta, sevginizi kanıtlayabilirsiniz. Altın işlemeli kolyeler, bilezikler üzerinde inci, mercan, firuze, beyaz, konyak ve siyah renkli pırlantaların kullanıldığı takılar da Bilgün Dereli'nin koleksiyonuna ayrı bir renk katıyor. Kol düğmeleri, anahtarlıklar ve banknot klipleri gibi alternatif hediyelerle erkek arkadaşınızı veya eşinizi şaşırtabilirsiniz.
Tel: (0212) 252 32 74

En sevimlisi
MİNİK, şirin, dünya tatlısı bir kedi veya köpekyavrusu da hediye seçeneklerinin arasında. Üstelik bu sevimli hediyeden sonra ilişkiniz daha da bir güçlenebilir. Tabii bu hediyeyi almadan önce iyice düşünmekte yarar var. Sevgiliniz hayvan seviyor mu? Ona bakabilecek mi? Evi müsait mi? Eğer cins bir hayvan düşünüyorsanız fiyatlar da ırkına göre değişiyor. Şu sıralar en popüler köpek ırkları olan Golden Retriewer'lar 500 dolar, Cooker'lar 350 dolar. Uysal ve sevimli İran kedileri ise 300 dolar civarında. Tabii bu fiyatlar size yüksek geliyorsa, sokaktan ya da barınaklardan alacağınız bir yavruyu daboynuna kırmızı bir kurdela bağlayıp hediye edebilirsiniz.

Birlikte spa keyfi
BU özel günde romantizmin sınırlarını zorlamaya ne dersiniz? The Ritz Carlton İstanbul'un bünyesindeki Laveda Spa'- da yer alan ve iki kişilik jakuzisi bulunan Couple Suit'in romantik ortamında sevdiğiniz kişiyle birlikte özel terapi alternatiflerini seçebilirsiniz. Aromaterapi yağları ile yapılan sakinleştirici ve gevşetici "Ritz - Carlton signature masajı", vücudu canlandırıcı özelliğe sahip. Eski terapi tekniklerininde kullanıldığı "Geleneksel Türk masajı", egzotik aromalı doğal yağlar ve volkanik taşlar ile uygulanan "Sıcak taş terapisi", ritmik hareketler venokta tekniği ile ayaklara uygulanan "Çin sıcak taş refleksoloji masajı" bu terapilerden sadece birkaçı. Bu özel paketin fiyatı ise KDV dahil 500 YTL olarak belirlenmiş.
Bilgi ve rezervasyon için: (0212) 334 44 44

Kendi hazırladığınız pastayı hediye edin
BİR günde usta bir pastacı olup çıkabilirsiniz. Bunun için Mövenpick Hotel İstanbul'un 12 Şubat Cumartesi günü düzenleyeceği pasta ve kurabiye kursuna katılmanız yeterli. Otelin İskoç şefi Lorraine Sinclair ve pastane şefi Yücel Akbaş tarafından 15.00- 18.00 saatleri arasında düzenlenecek kursta; kalp şeklindeçikolata ve frambuazlı pasta, kalp ve gül şeklinde kurabiye yapımı öğretilecek. Kurs ücreti 95 YTL
Bilgi için : (0212) 319 29 29

Sıcacık bir kahve keyfi
ŞUBAT ayının en özel gününde sevgilinizi bir fincan, leziz Nespresso ile uyandırarak güne güzel başlamasını sağlayabilirsiniz. Ya da hazırladığınız sürpriz akşam yemeği sonrasında ona kahve keyfi sunabilirsiniz. Üstelik bu kahveleri hazırlamak sanıldığından kolay. Nespresso'nun şık tasarımlı kahve makinelerine, özel olarak hazırlanmış kahve kapsüllerini yerleştirmeniz yeterli. "Sevgilim en lezzetli kahveyi hak ediyor" diyorsanız, tek yapmanızgereken ona bu şık makinelerden birini hediye etmek.
Bilgi için: (0212) 270 79 00

Ona Şarkı Söyleyin
Sevgiliniz için bir albüm çıkarmaya ne dersiniz? Purple DT adlı bir firmanın "14 Şubat'ta Sevgiline Bir Şarkı Söyle" adlı projesi size bu imkanı sunuyor. Önce istediğiniz şarkı veya şiirleri Purple DT'nin stüdyosunda okuyorsunuz. Daha sonra bu kayıtlar, müzik altyapılarının üzerine yerleştiriliyor. Fotoğraflar çekilip kişiye özel kapak ve hediye paketi tasarımı ile şık bir CD halinde teslim ediyor.
Bilgi için: www.purpledt.com
Tel: (0212) 297 34 79
DİĞER HABERLERİ
 Onu düşündüğünüzü hissettirin
 Unutamayacağı bir gece yaşatın
 Önce sevdiğinizi söyleyin
 Zevkinizi sevginizle buluşturun
 Aşkınızı tatlandırın
 Teknoloji tutkunlarına yepyeni oyuncaklar
 Güzel bir çiçekle farkınızı gösterin
 Yalnız Kalplere Mutluluk Aşısı
 Erkekleri şımartmanın yolları
 Geceyi farklı kılmak elinizde
 Evim evim güzel evim diyenlere
 Unutulmayan 14 Şubat'lar
 2004'ün tutku dolu şarkıları
 Yemeklere bolca da sevgi katın
 Tonlarca sevgi ve birazcık da Diesel
 Daha şık ve seksi olmak için ilk kural
 Her Sevilene, Sevenden Bir Timsah
 Mum ışığında aşk sohbetleri
'Burayı cehenneme çeviririz'
İran devriminin yıldönümünde konuşan Cumhurbaşkanı Hatemi, rest...
Fener'in nesi var?
Fener'in nesi var?
Real Zaragoza'nın hocası Munoz: "İki Avrupa Kupamız var. F.Bahçe'nin...
Tekrar normal
Tekrar normal
Beşiktaş'ın hocası Çalımbay, G.Birliği maçının tekrarı ile ilgili...
Tamtamlarla karşılandı
Tamtamlarla karşılandı
Sri Lanka'da tsunami felaketinde ölenler için yapılan dinsel törene...
'Diyalog mekanizması kuralım'
'Diyalog mekanizması kuralım'
Anastasiadis, Gül'e, "partilerarası diyalog mekanizması" kurulmasını...
6 aylık takipten sonra soruşturma başlatıldı
6 aylık takipten sonra soruşturma başlatıldı
Elektrik Üretim Anonim Şirketi ve BOTAŞ'ta yüz kadar ihaleyi kapsayan...
Öğrenci affı Meclis'e geldi
Öğrenci affı Meclis'e geldi
2000-2001 öğrenim yılından sonra üniversitelerden atılan 677 bin 658...
O korkunç an zihninden hâlâ silinmedi
Neşe ve Orhan Batıgün çifti, 1993 yılının nisan ayında tanıştı...
İsteyince oluyormuş
Lohusa yatağında kalp ritmi bozulan, on bir kez kalp masajı ve...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu