kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
PAMELA
Unutulmayan 14 Şubat'lar

Hemen herkesin Sevgililer Günü'ne ait özel bir anısı vardır. Kimi o günü yüzünde büyük bir gülümsemeyle, kimi de hüzünle hatırlar. İşte ünlülerin bugüne kadar geçirdiği en güzel 14 Şubat.

PAMELA
Tüm sevdiklerime hediye veririm

Bence Sevgililer Günü'nün anlamı sadece bir kadın ve bir erkeğin özel ilişkisiyle sınırlı değil. Çocukluğumdan beri ailemde de bu günü, sevdiğimiz insanlara; anneme, babama, arkadaşlarıma hediye vererek onlardan hediye alarak geçirdik. St.Valentine'nin anlamı da bu benim için. Aldığım en güzel hediyelerden biri ise bir arkadaşımın benim için yaptığı bir beste idi.

ÇAĞLA KUBAT
En iyisini arkadaşlarım yaşattı
En güzel anımı sevgilim yokken yaşadım. Çünkü bir kız arkadaşımla geçirdim. O gün boyunca sevgilimden yeniÇAĞLA KUBATayrıldığım için o kadar çok hediye aldım ve arandım ki... Bu nedenle iyi bir arkadaş çevrenizin olması her şeyden önemli. Bu yılki Sevgililer Günü için özel bir planım yok. Ama sürprizlere açığım.

BURCU GÜNEŞ
Bana özel beste yaptı
Bugüne kadar aldığım en güzel Sevgiler Günü hediyesi yıllar önce benim için yapılmış, konçerto değerindeki besteydi. O zamanki erkek arkadaşım çok değerli ve önemli bir müzisyen olduğu için çok güzel bir besteydi. Ben aslında şimdiye kadar çok özelBURCU GÜNEŞbir Sevgililer Günü geçirmedim. Mutlaka engeller, işler çıktı.

ROJİN
Beni sevdiğini söyleyince herkes alkışladı
İki yıl önce geçirdiğim Sevgililer Günü benim için çok ilginçti. Bütün gün boyunca erkek arkadaşımdan en azından bir telefon beklemiştim. Akşam şehir dışına çıkacaktım ama hiç ses yoktu. Söylene söylene otobüse bindim. Tam hareket edecekken arkadaşımın elinde bir tane gülle koşa koşa otobüse yaklaştığını gördüm. Nefes nefese otobüse bindi ve yolcuların önünde bana sarıldı. Tüm günün aksiliklerle geçtiğini, ancak yetişebildiğini ve beniROJİNçok sevdiğini söyledi. Yolcular alkışlamaya başladı ve tabii bütün öfkem sevince dönüştü.

ASLI
Tabağımdan yüzük çıktı
Aslında Sevgililer Günü'ne çok da fazla anlam yüklemem ama 2002 yılının 14 Şubat'ını sevgilimle beraber geçirebilmek için şehir dışına onun yanına gitmiştim. Beni bir buket çiçekle karşıladı ve akşam yemeğinde tabağımın içinden çok güzel bir yüzük ve kalp şeklinde bir şeker çıktı. Çok masum ve çok keyifliydi benim için.

GÖKSEL
Evlenme teklif etti
2003 yılının 14 Şubat'ı benim için çok özeldi.ASLIÇünkü eşim Alper, bugüne kadar gördüğüm ve aldığım en çok ve en güzel çiçekler eşliğinde, Sevgililer Günü'nde evlenme teklif etti.

İPEK TUZCUOĞLU
Bagajdan gül ve şampanya çıkardı
İki yıl önce 14 Şubat'ta Nevşehir'de arkadaşlar için bekarlar gecesi düzenlemiştim. Gecenin sonunda Hakan ve üç kız arkadaşımla Kapadokya'ya dönüyorduk. Kar yağıyordu. Hakan bir anda "İnin, zincirler koptu" dedi ve yeni zincir çıkarmak bahanesiyle bagajı açtı. Daha önceden koyduğu üç karanfili ve bir gülü çıkardı. Gülü bana, karanfilleri deGÖKSELarkadaşlarıma verdi. Bagajdan şampanya ve kadehleri çıkardı, şampanyalarımızı içtik. O sırada arkada bir araba durdu, içinden de gitarist bir çocuk çıktı. O gün sırf beni değil, diğer üç kadını da çok mutlu etti.

AHU TÜRKPENÇE
Set arasında buluştuk
Bugüne kadar ki en güzel Sevgililer Günü'nü geçen yıl şimdiki erkek arkadaşımla birlikte geçirdim. Aslında çok özel bir şey yapamadık. İkimiz de sette çalışıyorduk. Çekim arasında bir iki saat yaratıp buluştuk. Birlikte olmak bile çok güzeldi.

İPEK TANRIYAR
EvdeİPEK TUZCUOĞLUpijamalarımla geçireceğim
Önceden Sevgililer Günü'ne çok önem veriyordum. Ama artık aynı fikirde değilim. Çünkü yapılan sürprizlerin ve emeklerin boşa gittiğini görüyorsunuz. Bu da insanı hayal kırıklığına uğratıyor. Bu yıl Sevgililer Günü'nde evde pijamalarımı giyip kadın programlarını izleyeceğim.

VATAN ŞAŞMAZ
En güzel hediye yazdığı mektuptu
Geçen yıl Nergis'le birlikte geçirdiğimiz 14 Şubat en güzel Sevgililer Günü'dür benim için. Sevgililer Günü hediyesiyle, yemeğiyle, çiçeğiyle klişeler silsilesi. Çok özel bir şey yoktu belki ama yine de bizim için özeldi.AHU TÜRKPENÇEPucci'ye yemeğe gittik. Ona bileklik ve 12 tane kırmızı gül almıştım. Ekstra, marjinal bir fikir yoktu belki ama o klişelerin içinde de biz mutlu olmuştuk açıkçası. Benim bugüne kadar aldığım en güzel sevgililer günü hediyesi de Nergis'in bana Sevgililer Günü ile ilgili yazdığı mektuptu.

BANU ALKAN
En güzel hediye kendisiydi
Geçtiğimiz yıllarda 14 Şubat'tan bir gün önce Murat iş nedeniyle yurtdışına gitmek zorunda olduğunu söyledi. Ben "Ama yarın Sevgililer Günü, bir gün sonra git" dediğimde mümkünİPEK TANRIYARolmadığını söyledi. O zaman Kemer'de bir otelde kalıyorduk. Sevgililer Günü'nde havaalanına gitmek üzere yola çıktı. Bir süre sonra telefon açtı ve "Lobiye bir şey bıraktım, hemen onu alman lazım" dedi. "İşim var, sonra alsam olur mu?" deyince de hemen almam gerektiğini söyledi. Ben lobiye inince tekrar telefon açtı ve "Arkanı dön" dedi. arkamı dönünce onun döner kapıdan içeriye girdiğini gördüm. O benim için dünyanın en güzel hediyesiydi, çünkü kendisiydi hediye. Bu yıl da Antalya'dayız, bir başka sürpriz olabilir. Çünkü o sever sürprizleri.
DİĞER HABERLERİ
 Onu düşündüğünüzü hissettirin
 Unutamayacağı bir gece yaşatın
 Önce sevdiğinizi söyleyin
 Hediye seçerken biraz yaratıcı olun
 Zevkinizi sevginizle buluşturun
 Aşkınızı tatlandırın
 Teknoloji tutkunlarına yepyeni oyuncaklar
 Güzel bir çiçekle farkınızı gösterin
 Yalnız Kalplere Mutluluk Aşısı
 Erkekleri şımartmanın yolları
 Geceyi farklı kılmak elinizde
 Evim evim güzel evim diyenlere
 2004'ün tutku dolu şarkıları
 Yemeklere bolca da sevgi katın
 Tonlarca sevgi ve birazcık da Diesel
 Daha şık ve seksi olmak için ilk kural
 Her Sevilene, Sevenden Bir Timsah
 Mum ışığında aşk sohbetleri
'Burayı cehenneme çeviririz'
İran devriminin yıldönümünde konuşan Cumhurbaşkanı Hatemi, rest...
Fener'in nesi var?
Fener'in nesi var?
Real Zaragoza'nın hocası Munoz: "İki Avrupa Kupamız var. F.Bahçe'nin...
Tekrar normal
Tekrar normal
Beşiktaş'ın hocası Çalımbay, G.Birliği maçının tekrarı ile ilgili...
Tamtamlarla karşılandı
Tamtamlarla karşılandı
Sri Lanka'da tsunami felaketinde ölenler için yapılan dinsel törene...
'Diyalog mekanizması kuralım'
'Diyalog mekanizması kuralım'
Anastasiadis, Gül'e, "partilerarası diyalog mekanizması" kurulmasını...
6 aylık takipten sonra soruşturma başlatıldı
6 aylık takipten sonra soruşturma başlatıldı
Elektrik Üretim Anonim Şirketi ve BOTAŞ'ta yüz kadar ihaleyi kapsayan...
Öğrenci affı Meclis'e geldi
Öğrenci affı Meclis'e geldi
2000-2001 öğrenim yılından sonra üniversitelerden atılan 677 bin 658...
O korkunç an zihninden hâlâ silinmedi
Neşe ve Orhan Batıgün çifti, 1993 yılının nisan ayında tanıştı...
İsteyince oluyormuş
Lohusa yatağında kalp ritmi bozulan, on bir kez kalp masajı ve...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu