kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
'Süs bebeği değilim
'Süs bebeği değilim

İki usta isim olan Hıncal Uluç ve Atilla Gökçe ile 'Derin Futbol' adlı programı sunan genç sunucu İpek Özkök, programdaki konumu gereği 'süs bebeği' olarak anılmak istemediğini söylüyor. Özkök, bunun için futbolun inceliklerini öğrenmeye çalışıyor '.

Mini eteği ve güzelliğiyle özellikle erkek izleyicilerin beğenisini toplayan İpek Özkök, her hafta derin bir futbol sohbetinin ortasında yer alıyor. Lig TV'de "Derin Futbol" isimli programda Hıncal Uluç ve Atilla Gökçe gibi iki usta isimle program yapan Özkök, böyle büyük isimlerle çalışmaktan gurur duyduğunu söylüyor. Sakarya Üniversitesi seramik bölümü mezunu olan güzel sunucu, aslında televizyon izleyicisinin tanıdığı bir sima. Küçük yaştan itibaren Gaye Sökmen Ajans'a bağlı olarak fotomodellik yapan Özkök, pek çok reklam filminde de rol aldı.

HINCAL ULUÇ ETKİLİ OLDU
Geçtiğimiz yaz atv'de yayınlanan "Camdan Pabuçlar" isimli dizi ile oyunculuk dünyasına adım atan güzel sunucu, yolunun futbolla kesişmesinin hikayesini şöyle anlatıyor: "Lig TV'nin bir programına sunucu adayı aradığını öğrenince görüşmeye gittim. Benimle birlikte altı kız daha vardı. Önce Melih Şendil ve Hıncal Uluç ile görüştük. Kamera deneyimim olduğu için beni seçtiler ve 'Derin Futbol' programı için teklifte bulundular. İşin ucunda Hıncal Uluç ile çalışma şerefi olunca ben de teklifi kabul ettim." Bu program öncesinde futbola olan ilgisini, "Bir bayan futboldan ne kadar anlıyorsa o kadar anlıyordum" diye özetleyen Özkök, 4-5 yıldır maçlara gittiğini söylüyor. Galatasaraylı olduğunu belirten genç sunucu, belki de bu yüzden Hıncal Uluç'a kendisini çok yakın hissediyor. Haftada iki gününün futbolla dolu olduğunu söyleyen Özkök, pazartesi günleri sokak röportajları yapıyor. Salı günleri; Melih Şendil, Hıncal Uluç ve Atilla Gökçe ile yorumlara katılıyor. Ustaların yanında futbol yorumu yapmaya çekinip çekinmediğini sorduğumuzda şöyle yanıt veriyor Özkök: "Hıncal Ağabey'e veya Atilla Gökçe'ye sormak istediğim bir soru varsa soruyorum. Bu konuda bilgi sahibi olup daha fazla yorum yapmak için çalışıyorum. Sonuçta insanların kafasına süs bebeği imajını vermek istemem."

MİNİ ETEĞE ALIŞTI
Programın formatı dolayısıyla her hafta süper mini bir etekle ekran karşısına çıkan Özkök, işi ilk kabul ettiğinde mini etek giymesi gerektiğinden haberdar olmadığını söylüyor. Deneme çekimlerine paspal bir şekilde gittiğini de itiraf eden güzel sunucu, programda mini etek mecburiyeti olduğunu duyduğunda şaşkınlığını gizleyememiş. Özkök, "Aslında insanların ne gözle bakacağını tam olarak tahmin edemediğim için önce bu durumdan pek hoşlanmadım. Ancak daha sonra Hıncal Ağabey ile konuşunca içime sindi. İlk programda çok tedirgin oldum. Ama daha sonra kafamdan atmam gerektiğine inandım. Çünkü ona odaklanırsanız hiçbir şey yapamıyorsunuz. Sürekli gözünüz eteğinizin üzerinde oluyor. Benim oradaki amacım 'seksi kız imajı' değil zaten. Ben sevimliliğim ve konuşkanlığımla ön plana çıkmaya çalışıyorum" diyor.

OFSAYTI BİLMİYOR
Futbolla bu kadar yoğun olarak sadece 4 aydır uğraşan Özkök, belki de bu yüzden henüz futbolla ilgili teknik terimleri tam olarak bilmiyor. O yüzden de hem programda, hem de günlük yaşamında erkek arkadaşlarıyla konuşurken ofsayt, penaltı ya da korner gibi teknik konulardan uzak durmayı tercih ettiğini söylüyor. Genç sunucu, her ne kadar şu anda bir futbol programı sunsa da, kendine asıl yol olarak oyunculuğu seçmiş. Gelen dizi teklifleri arasında seçim yapmaya çalıştığını Özkök, hem sunuculuk hem de oyunculuk adına eğitim almayı amaçladığının da altını çiziyor...

DİLEK SANCILI Haber Merkezi

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Hayatı aşk ve futbol
 ABD'li Müslümanlar 24'e tepki yağdırdı
 Erkekler hakkında bilinen 10 doğru 10 yanlış
 Sahibinden dizilere kiralık lüks villalar
 Semra Hanım haftada 5 milyarı reddetti
 Bujiteri, altın takının tahtını sallıyor
 Etkilemenin yolları
 Evlilikte farklılıklar ve sonuçları
 İtiraflar-1
 Zengin sofraların lüks tatları
 'Yemek yapan erkek çalışan kadın kadar bağımsızdır
 Egzotik kahve molası
 Çay hafızayı güçlendiriyor
HAKAN & UTKU
Ayılana gazoz bayılana limon
1 Ocak günü bütün...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Borçka
Kaynar suya etleri katıp,...
Meme kanseri kadınlığın sonu değil
Meme kanseri kadınlığın sonu değil
Meme kanseri tedavisinde çok önemli gelişmeler olduğunu açıklayan...
Alınan organın yerine yenisi eskisinden güzel yapılıyor
Alınan organın yerine yenisi eskisinden güzel yapılıyor
Meme kanserinde hastalık ne kadar erken dönemde saptanırsa, tedavinin...
Bu kez onayı verdiler!!!
Bu kez onayı verdiler!!!
24 saat evli kaldığı Hande Ataizi'den boşanan Fethi Pekin'i,...
Eskisinin aynısı!
Eskisinin aynısı!
Güzel Sanatlar Reklam Ajansı'nın ortağı Alinur Velidedeoğlu,...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.