kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Boğalar'ın kariyeri de aşk hayatı da tavan yapacak
Boğalar'ın kariyeri de aşk hayatı da tavan yapacak
Fiziksel Özellikler
Kişisel Özellikler
Boğa Ünlüleri:

Boğalar'ın kariyeri de aşk hayatı da tavan yapacak

Boğa burçlarını 2005 yılında hareketli ve sürprizli günler bekliyor. Özellikle kariyer başarıları ile dikkat çekecek olan Boğalar, bu yıl aşk hayatında evlilikle sonlanacak mutlu başlangıçlar yaşayacak. İş arayanlar bekledikleri işe kavuşacak, sıkıntı yaşayanlar ise dertlerinden arınmayı öğrenecek.

Yeni yılda önemli değişiklikler sizi bekliyor. Özellikle, yılın ikinci yarısı her anlamda farklılıklar içerecek. Uzun süredir sizi uyumlu açılarıyla destekleyen Satürn 16 Temmuz'dan sonra sizi biraz zorlayacak. Ev ve ailenizle ilgili gayretleriniz ve kariyer başarınız gündeme gelecek. Sağlığınız 2005'te de iyi olacak. Fakat, Satürn'ün 16 Temmuz'da Aslan'a geçmesiyle enerjinize dikkat etmeniz gerekiyor. Aşk yaşantınız şimdiye kadar çok fazla önem taşımıyor, iş konularına çok daha fazla önem veriyordunuz. Bu yıl 26 Ekim'de Jüpiter Gezegeni; aşk ve kariyer evinize geçerek, mutlu başlangıçlar yaşatacak. Bu durum 24 Kasım 2006'ya kadar devam ediyor. Yaşamını tek başına sürdürenler büyük bir olasılıkla evlenecek. İş ortaklıkları iyi olacak ve rüyalarının kariyerine sahip olacaklar. Satürn ve Jüpiter gezegenleri hiçbir şeyi geçici olarak sunmadığı için, tüm bu yaşananlar geçici başarılar olmayacak. Toplumda size mutlak başarı ve istediğiniz yankıyı sağlayacak faydalı işlerin altına imza atacaksınız. 16 Temmuz'dan sonra aile ve duygusal yaşamınız devreye girerken, 28 Temmuz'dan sonra kişisel gelişimler, borç ödemeleri ve grup aktiviteleri önem kazanacak.

FİNANS VE KARİYER
Bu yıl kariyer değişiklikleri olabilir. Uzun zamandır beklediğiniz iş potansiyelini yakalayacaksınız. Fakat beraberinde getireceği külfetleri de unutmamalısınız. Size maddesel katkı sağlayan finans eviniz bu yıl güçlü değil. Kariyer durumunuz paradan daha önemli olacak. 26 Ekim'e kadar iş arayanlar için uygun bir dönem. Bekledikleri tarz bir iş bulacaklar. İş yaşantınızda sizi ileriye taşıyacak yeni kişiler ve bağlantılar gündeme gelecek. 26 Ekim'de Jüpiter Akrep burcuna geçtiği zaman, her şey olumlu bir kesinlik kazanacak. Finans konularında 19 Ocak-25 Şubat ve 10 Mayıs- 21 Haziran tarihleri arasında güçlü ve aktif günlerinizi yaşayacaksınız. Bazı Boğalar için ev alım satım işleri gündeme gelecek.

AŞK VE SOSYAL YAŞAM
Yılın ilk aylarına hareketsiz ve sakin bir sosyal yaşam ile başlayabilirsiniz. Geçmiş yılların muhasebesini yaparak yaşantınızı gözden geçireceksiniz. Ancak 16 Temmuz'dan sonra büyük bir canlılık göze çarpıyor. Asıl önemli gelişmeleri 26 Ekim'den sonra alacaksınız. Jüpiter'in 7. evinize geçmesi ile evlilik ve aşk yaşantınız canlanıyor. Bazılarınız için evlilikle bitecek yeni ilişkiler gündeme gelecek. 23 Ekim'de 7. evinizde gerçekleşecek olan güneş tutulması, uzun süren ilişkiniz konusunda ciddi değerlendirmeleri gündeme getirecek. İkinci evliliğiniz gündemdeyse, bu konuda ciddi adımlar atacaksınız. Mantık ve duygularınızı aynı anda değerlendirecek sağlam ilişkilere yöneleceksiniz. Yapacağınız evliliklerde maddesel gücü baz olarak ele alacaksınız. Venüs, 8 Ekim'e kadar aşk evinizde olacak. Bu gezegen sayesinde çekiciliğiniz daha da artarak bulunduğunuz ortamlarda yeni kişilerin dikkatini çekeceksiniz. 23 Ekim'de güneş, 26 Ekim'de Jüpiter'le 7. evinizde buluşacak. Bazı değişimlere hazır olmalısınız. Yolunda gitmeyen evlilikler ve beraberlikler düzelirken, süregelen ilişkilerde evlilik gündem konusu olacak. Nişan, düğün veya nikah yapmak istiyorsanız, bu dönemi seçebilirsiniz.

SAĞLIK
16 Temmuz'da stres veren transit başlıyor. Satürn gezegeni yaklaşık 2,5 yıl sürecek olan Aslan'daki yolculuğuna merhaba derken, sağlığınız 6. evde bulunan Jüpiter tarafından destekleniyor. Özellikle Jüpiter'in etkisiyle kilo problemleri gündeme gelebilir. Böbrekler, boğaz ağrıları, karaciğer ve cinsel organlarınızı korumalısınız.

EV VE AİLE YAŞAMI
Satürn, bu yıl 4. evinize geçerek, birçok değişimleri de beraberinde getirecek. Ailenizin ve çevrenizin sizden beklentilerine cevap verebilmek için kendi isteklerinizi netleştirerek onlara anlatın ve en geniş zeminde ortak paydalarınızı belirleyin. 16 Temmuz'a kadar komşuluk ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Uzun süren dostluklarınız bitebilir. Şiddetli geçimsizlikler söz konusu olabilir.

FİLİZ ÖZKOL

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Dünya turundan Afrodisias'a geldi
 Farklı ve şanslıyız
 'Mayruk tablosu'nun fiyatı 7 bin ile 10 bin YTL arasında
 Önce kokteyl sonra alışveriş
 Kim daha iyi çocuk yetiştirir?
 'Pasta' artık onun 'lezzet' markası oldu
 Diana'nın erkekleri
 En çok dedikoduyu İtalyanlar yapıyor
 Queen Mary 2'de 'obezlik' değişimi
 İnsanların üzerine basmayacağı bir film bu
HAKAN & UTKU
İkinci Milli Vanilli vakası
O Vanilli vakası...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
İncirli kek
Mısır unu ve 1,5 su...
Anne ve babasında migren olan yüzde 75 risk altında
Anne ve babasında migren olan yüzde 75 risk altında
Migren; stres, açlık, uykusuzluk, parlak ışık, lodos ve sigara gibi...
Az uyku şişmanlatıyor
Az uyku şişmanlatıyor
İngiltere'deki Bristol Üniversitesi'nde yapılan bir araştırmanın...
Değirmenin suyu nereden geliyor?
Değirmenin suyu nereden geliyor?
Müzik dünyasına geçiş yapan mankenlerden Demet Akalın'ın, iki...
Evlendiler (mi?)
Evlendiler (mi?)
Nurettin Hasman ile sevgilisi Eda Taşpınar'ı geçenlerde...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.