kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Çiftlik kardeşliği ölmüş de haberimiz yokmuş meğer
Çiftlik kardeşliği ölmüş de haberimiz yokmuş meğer
Donu Versace'den
Ferhat'tan inciler

Çiftlik kardeşliği ölmüş de haberimiz yokmuş meğer


Birilerini gözetlemece, saç saça baş başa girmelerini izlemece, sonra da oturup sosyal hayatımızda "Aaa olmaz böyle rezillik" tonunda dillendirmece hadisesini pek sevdik, reytingleri tavana diktik. Önce Seren Serengil ve saz arkadaşları, şimdi Afroditgiller! Eh ilkine gittik, gördük, yazdık... Afrodit'imizin ne eksiği var? Uygun adım ileri! Hereke yolları taştan. Geçen sefer "Hereke'ye çık, ormanda git git, toprak yolda lastik izlerini geçince ineklerden sağa dön" tarifiyle perişan olmuş, SMS'le vasiyetimi anneme yollamıştım. Bu kez tecrübeliyiz. Kazasız, belasız olay mahalline vardık. Derin nefes, sağ ayak çiftliğe daldık. Malum çiftçilerle konuşmak yasak. Ancak ilkinde Hakan Ural benimle konuşmak için isyan çıkarttığından, yönetmen sağ olsun hiç elleşmedi. Ev değişmiş. İnsan Seren Serengil'in pembe cibinliğini arıyor valla. Bulaşık yıkama işini dışarı taşımışlar, salon dağınık, kara sinekler uçuşmakta... Ali Güven elinde çaydanlıkla içeri girdi, su kaynatacakmış. Ali'den başlayalım... Albümü yeni çıkmış. "Yedi yıldır bu işin içindeyim ama pek medyada yer alamadım. İnsanların beni daha iyi tanıması için girdim" dedi. Ali'nin çocukluğunda Almanya'da yaşadığı kasaba da orman içindeymiş; favori işi keçi sağmak. "Gruplaşmak istemedim ama burada gruplaşma oldu" yakınmalarında. Gruplar şu: A grubu; Banu Alkan, Ferhat Güzel ve Ali Güven. B Grubu; Güllü, Tuba Altıntop ve Toprak Sergen.

TOPRAK EN ÇOK KIZLARI ÖZLEMİŞ
Haa Toprak Sergen demişken... Çoğumuzun ortak sorusu "Toprak'ın burada işi ne?" idi. Ben de sordum. "Farklı ol ya da öl" sloganıymış. "Dizide oynasam Aaa.. Toprak dizide oynuyor demezlerdi" dedi. Kendini tekrar etmekten hoşlanmadığını, bu olayın çok farklı olduğunu, mücadele etmeyi sevdiğini söyledi. Gurbette en çok kızları özlemiş. Çıkınca tek istediği medeniyet. O sırada odadan Ferhat Güzel çıktı. Beni görünce üstünü değiştireceğini söyleyip, yok oldu. Ve Afroditimiz karşımızda. Beni görenin süslenesi tutuyor. Yahu bütün gün bu halleriyle kamera onları çekmiyor mu zaten? Neyse ünlü kısmısı bu, akıl ermez! Gelelim Güllü cephesine. Evin hamaratı Güllü. Tavuk kesiyor, keçi kovalıyor, inek sağıyor, üç su yer siliyor, yemek pişiriyor... Güllü ve Tuba'yla laflamak için odaya geçtik. Tam Banu Hanım'ın yatağına çökeceğim Güllü çığlık kıyamet "Ayy sakın oraya oturma, orası pis!" Refleks bu kalktık tabii. Güllü "Banu Alkan çok pis, yıkanıyorum diyor, biz daha yıkandığını görmedik" demez mi? Haydaaa... "Banu Alkan kültürel biyografinizin farklı olduğunu söylüyor, ne diyeceksiniz?" "Doğru benim ailemden aldığım örf adet, gelenek görenek onda yok" cevabını veriyor. Güllü pek dertli "İnsanlar beni yanlış tanıyorlar. 'Güllü, Banu Alkan'ı dövecek' diyorlar ama ben öyle bir insan değilim. Bir de çocuklarımın adını ağzına almasın."

BANU ALKAN: KAÇALIM BURADAN!
Hazır Tuba da varken Ferhat Güzel konusunu açıyorum. Tuba "Ben buraya dinlenmeye geldim. Buraya girmeden yüzümde bir tane sivilce yoktu, şu anda tüm yüzüm sivilce doldu. Burada sadece bir kişi ünlü, öbürleri ünsüz değil. Ferhat konuştuğu kelimeleri doğru düzgün seçen bir insan değil. Ne küçüğüne, ne büyüğüne saygısı var." Tuba çıkışta psikoloğa gideceğini sözlerine ekliyor. Duyun da inanmayın, Güllü eskiden Banu Alkan hayranıymış sonra fikri değişmiş. "Kamera görünce tamamıyla değişiyor. Kadın sürekli oynuyor. Kendini gerçekten Afrodit zannediyor; 61 doğumluyum, diyor. Küçülsün de cebime girsin bari." Güllü'nün diğer iddiası ise çok ilginç; Banu Alkan'ın bir gece Güllü'ye yanaşıp "Gel yanımıza iki günlük yemek alıp kaçalım, herkes bizi arar, haberlere konu oluruz sonra da beraber ekstra işlere gideriz" demiş... Valla elçiye zeval olmaz... Sanırım Banu Hanım da içeride konuşulanların boyutlarını tahmin etti ki, beni tuttuğu gibi yürüyüşe kaçırdı. Tabii kendisine bu iddiaları sordum, bana "Burası Afrodit'in çiftliğidir. Kimse Banu Alkan'ı yıkamaz, Güllü hiç yıkamaz" dedi... Yok, yok ben çok yoruldum. Üç saatte bitirdiler beni. Kim doğru, kim yanlış bilemem. Ama bu sefer çiftlikte ciddi numaralar dönmekte. Benim aklım almadı. Zaten gider ayak Banu Alkan ve Tuba Altıntop benim yüzümden, 'sen onu dedin, ben bunu dedim' diye birbirlerine girdiler. İbret dedikleri budur! Bu ne ihtiras, bu ne dümen, bu ne şöhret sevdası Yarabbim!

Fotoğraflar: Korkut KALAYCI

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Hangi filmim dünyada unutulmaz oldu? Hiçbiri
 On bir ayın sultanı Ramazan
 Dünyadaki en büyük 200 koleksiyoncudan biri
 Afiş yüzünden kriz çıktı yenisi de can sıktı
 Kürt kızı Aynur Froots'a kapak
 Sonbahar Müzayedesi
 Ümit Yaşar'a şarkılı ve şiirli anma
 Her eve lazım
 Erkeksi korkular!
 Japonlar'ın Brad Pitt'i Türkiye'de belgesel çekiyor
HAKAN & UTKU
Asena nasıl kurtulur?
Geleneksel sorularımız vardır,...
EMEL MÜFTÜOĞLU
Prag ellerinde...
Oldum olası severim yurtdışı...
AYŞE TÜTER
Ramazan Sofrası
Domatesli polenta...
Bebeğinizin ilk 4 ay yedikleri gelecekteki boyunu belirliyor
Bebeğinizin ilk 4 ay yedikleri gelecekteki boyunu belirliyor
Bebeğin hayatının ilk dört ayındaki beslenme şekli ve tiroid...
Büyüme hormonu eksik olanın gelişimi aniden duruyor
Büyüme hormonu eksik olanın gelişimi aniden duruyor
* Büyüme hormonu eksikliği hangi testlerle tespit ediliyor?...
Kocası hocası oldu!
Kocası hocası oldu!
Bahçeşehir Üniversitesi tiyatro, sinema ve televizyon...
Yeni bir aşk mı?
Yeni bir aşk mı?
Ferda-Aziz Sarıyer çiftinin kızları Dilruba'yı geçenlerde önce...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.