kapat
   
SABAH Gazetesi
 
  » Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Euro 2004
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Ayse Tuter @ SABAH
 
Ballı ekmek
Domatesli piliç

Ballı ekmek

Un, kabartma tozu, karbonat ve tuzu karıştırın. Yoğurt ve yumurta beyazlarını çırpıp, kuru üzümler ve bal ile birlikte unlu karışıma ilave edin ve iyice karıştırın. Hazırladığınız karışımı 1 litre kapasiteli yağlanmış kalıba döküp, önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında 30 dakika pişirin. Ilık servis yapın.

MALZEMELER
*
2 buçuk su bardağı un
* 1 buçuk tatlı kaşığı kabartma tozu
* Yarım tatlı kaşığı karbonat
* Yarım tatlı kaşığı tuz
* 1 su bardağı yoğurt
* 2 adet yumurtanın beyazı
* 1 çorba kaşığı kuru üzüm
* 2 çorba kaşığı bal
* Margarin

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Ballı şeftali   / 17-07-2004
 Çay saati lezzetleri   / 16-07-2004
 Patatesli börek   / 16-07-2004
 Lezzet Güneşi   / 15-07-2004
 Lezzet ustasından   / 14-07-2004
 Kırışka   / 14-07-2004
 Ballı ekmek   / 13-07-2004
 İki farklı pizza tarifi   / 12-07-2004
 Lezzet Güneşi   / 12-07-2004
 Mutfakta Lezzet Güneşi   / 11-07-2004
AYŞE TÜTER
Yıldız şehriye
Yıldız şehriyeyi tuzlu bol kaynar suda 5...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.