kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Euro 2004
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Koçlar her yerde eğlenir Yengeç'in aklı denizdedir
Koçlar her yerde eğlenir Yengeç'in aklı denizdedir

Bütün sene yazın yapacağınız tatilin hayaliyle çalışıp, denize ve güneşe kavuşacağınız günleri iple çekersiniz değil mi? Peki, seçtiğiniz tatil şekli acaba sizi yansıtıyor mu? Merakınızı gidermek için işte, yıldızlara göre burçların tatil rehberi....

KOÇ BURCU
Yerinde durmayı beceremez

Koç insanı, diğer burçların aksine tatilinde günlük hayatından çok farklı şeyler yaşamak ister. Macera ve keşifleri temsil ettiğinden tatilinde dağcılık, rafting, yamaç paraşütü gibi sporlar yapmayı tercih eder. Doğaya karşı gücünü test edebileceği bir kamp tatili ona iyi gelecektir. Bu insanlar, ilk gittikleri yerlerde çok eğlenir. Her zaman yeni şeylere ihtiyacı vardır, daha önce gezip gördüğü yerler ona fazla heyecan vermez.

BOĞA BURCU:
Yeşillikler içinde olmak ister

Boğa burcu lükse ve güzelliklere düşkündür. Yeşillikler içinde dağ ya da göl manzaralı şık bir tatil köyü veya otel tam ona göredir. Abant Gölü, Yedigöller, yazın Kartalkaya, Uludağ, İsveç, İsviçre, Aspen gibi yerlerde çok mutlu olacaktır. Boğa insanı tatilde gevşemek ister. Kitapçıları, müzeleri, sanat galerilerini ve mağazaları dolaşarak rahatlar. Boğa için tatil, günlük hayatın dışında farklı zevkleri tatmak demektir. Boğalar için kaliteli yemek de çok önemlidir. Yemek saatlerinin ziyafete dönüşmesi onu baştan çıkarır.

İKİZLER BURCU:
Dinlenmek gibi bir niyeti yok!

İkizler için seyahat, yeni şeyler öğreneceği, heyecanlı deneyimler yaşayacağı, ufkunu genişleteceği ve hayatına yeni bir bakış açısı katacağı harika bir fırsat demektir. İkizler insanı tatile dinlenmek için değil, değişiklik için gider. Tatil programı yaparken dikkat etmesi gereken en önemli konu, gittiği yerde kafaca ve fiziksel olarak meşgul olabileceği aktivitelerin olmasıdır. Plajları, tarihi yerleri, müzeleri, alışveriş merkezleri, güzel manzarası olan ve kısa geziler yapabileceği diğer tatil yörelerine yakın bir yer seçmelidir.

YENGEÇ BURCU:
Evinin havasını özler

Duyarlı Yengeç insanları en çok su kenarında tatil yapmaktan mutlu olurlar. Yengeç burçlarının çoğu evlerinden fazla uzaklaşmak istemezler. Evlerine yakın deniz, göl kenarları, onlar için ideal tatil yerleridir. Büyük lüks oteller yerine küçük oteller, içinde mutfağı olan bungalovlar sakinliği seven Yengeç insanına hitap eder. Kendini ne kadar çok evinde hissederse, gittiği yerde o kadar çok rahat eder. Hesaplı turlarla tatile çıkmak ister.

ASLAN BURCU:
Issız yerleri değil kalabalığı sever

Günlük yaşantısında bile lükse meraklı olan Aslan burcu, tatil söz konusu olduğu zaman en değişik, en harika tatil için tüm parasını birden harcayabilir. Hatta bu parayı bir araya getirebilmek için uzun bir süre beklemeyi bile göze alır. Rahat edemeyeceği, zor şartları olan bir tatilin anlamsız ve sıkıcı olduğuna inanır. Aslan toplum insanıdır, kalabalıktan hoşlanır. Issız bir tatil yöresi ona göre değildir. Aslan insanı nereye giderse gitsin parasına göre en iyi servisi almak ister.

BAŞAK BURCU:
Keşfetme duygusu ile coşar

Başak, zeki, entelektüel, iletişimci, enerjik ve aynı zamanda üretici bir burçtur. Onun en son isteyeceği sırt üstü uzanarak hiçbir şey yapmadan geçireceği bir tatil olacaktır. Başak insanı hareket ve heyecan aramaktadır. Keşif ve araştırma duygusunu tatmin edeceği yeni yerler ona heyecan verir. Sağlığına düşkün Başak burcu, uzak ülkelere gidemiyorsa, yakınlardaki kaplıca, sağlık çiftlikleri gibi yerlere giderek yenilenebilir. Buralarda baştan aşağı temizlenecek, arınacak, dinlenecek ve kendini harika hissedecektir.

TERAZİ BURCU:
Tek başına gezmesi çok zor

Oldukça sosyal olan Terazi insanı, tatil için büyük bir şehri ya da hareketli bir tatil yöresini tercih eder. Konforlu ve rahat bir ortamda olmayı sevdiğinden, çadırda bir tatil ona göre değildir. Terazi insanları tek başına ya da yalnızca bir kişi ile tatile çıkma fikrini hayal bile edemez. Onun için tatil demek, kalabalık ve neşeli insanlarla bir arada eğlenmek demektir.

AKREP BURCU:
Su kenarında olmak yeter

Issız, sessiz, sakin, kimsenin olmadığı bir ada, tatil yöresi ya da özel bir tekne tam ona göredir. Akrep, su kenarında kendini hiç bir yerde olmadığı kadar iyi hisseder. Yoğun duygulara ve tutkulara sahiptir, zaman zaman yalnız kalmaya ihtiyaç duyar. Onun için tatil, yenilenmek demektir. Tekneyle gezmeye bütçesi yetmiyorsa deniz ya da göl kenarında kitap okuyarak, balık tutarak ve hiç bir şey yapmadan dinlenebileceği yerlerde tatil yapmalıdır.

YAY BURCU:
Uzaklar onu çok cezbeder

Yay burcunun seyahat etmeye karşı müthiş bir tutkusu vardır. Ne kadar uzak ve egzotik yerlere giderse o kadar çok heyecan duyar. Alaska'dan Kenya'ya tüm uzak ülkelere gitmek ister. Bol aktiviteli, spor faaliyetleri olan tatil köyleri Yay insanı için idealdir. Doğada yürüyüşler, tenis oynamak, yüzmek, koşmak, at binmek ile çok mutlu olacaktır.

OĞLAK BURCU:
Dere, tepe yürür

Oğlak burcu için en ideal tatil, dağlık bir bölgede olacaktır. Oğlak insanı eski, büyük ve geleneklerini koruyan otellerde kalmaktan büyük zevk duyar. Bunun yanı sıra Oğlak burcu doğada dere tepe yürümeye bayılır. Oğlak, tatilinde biraz iş yapabilirse çok mutlu olur.

KOVA BURCU:
Sıradan olamaz...

Sıradan turistik bir tatil, maceracı ve bağımsız ruhlu Kova burcunu sıkacaktır. Dünya kültürlerine, toplumların sosyal yapılarına ilgi duyan, entelektüel Kova, büyük sosyal değişimlerin olduğu Rusya, Çin, Hong Kong ya da Berlin gibi yerlere gitmelidir. Kova burcu bilgisayarı olmadan yaşayamaz, tatilde iken aklı bilgisayarındadır.

BALIK BURCU:
Denize sevdalıdır

Balık insanı iflah olmaz bir romantiktir. Su elementi Balık için en iyi tatil, ada ve deniz kenarında olandır. Dalga seslerinin duyulduğu, deniz manzaralı küçük bir otel, hassas Balık insanını rahatlatacak ve sakinleştirecektir. Ağır sporlar yerine yüzmeyi, kürek çekmeyi, yelkenle açılmayı, şnorkelle dalmayı ve sahilde uzun yürüyüşlere çıkmayı tercih edecektir.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Kadınları yaşamda daha etkin kılacağız
 Avşar kızı 'Zaman' için 25 yıl yaşlandı
 Tanınıyorum diye kişiliğim asla değişmez
 Her zaman tercih edilmemin nedeni adımın sağlam oluşu
 Çapkınlık genetik mi?
 Bu martı otelde jambon yiyor
 Haute Couture zaman içinde yok mu olacak
 Paris Hilton nişanlandı
 Yatakta çok vahşiymiş
 Ruslana'ya 'bakan düzeyinde' koruma
 Makinede şerit dikme
 Kampta uzayı yaşıyorlar
HAKAN & UTKU
Berbat durum senaryosu
Tatile çıkacaksınız ama nereye...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Rezeneli pizza
1 çorba kaşığı...
100 kişiden 85'inin dişinde çürük var
100 kişiden 85'inin dişinde çürük var
Sağlık Bakanlığı, Türkiye'de diş ve dişeti hastalıkları görülme...
Türkiye'ye iki ödül getirdi
Türkiye'ye iki ödül getirdi
İstanbul Cerrahi Hastanesi'nin İletişim ve Pazarlama Koordinatörü...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.