kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Euro 2004
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
    Kampüs
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Burçların tatil rehberi
Burçların tatil rehberi
Sevgi Sözcükleri

Burçların tatil rehberi

Tatile çıkma telaşı yaşadığımız şu günlerde, sevdiklerinizin ne tür seyahatlerden hoşlandığını öğrenmek ister misiniz? İşte size burçlara göre tatil seçenekleri....

KOÇ: Koç insanı için tatil, daha önce hiç yapmadığı şeyleri yapmak demektir. Koç burcu macera ve keşifleri temsil ettiğinden tatilinde dağcılık, rafting, yamaç paraşütü gibi sporlar yapmayı tercih eder. Doğaya karşı kendi gücünü test edebileceği bir kamp tatili ona iyi gelecektir. Koç burcu ilk defa gittiği yerlerde çok eğlenir. Bu yüzden tatil için hiç gitmediği yerleri seçmelidir.

BOĞA:
Boğa burcu lükse ve güzelliklere düşkündür. Yeşillikler içinde dağ ya da göl manzaralı şık bir tatil köyü tam ona göredir. Boğa insanı tatilde gevşemek ister. Kitapçıları, müzeleri, sanat galerilerini ve mağazaları dolaşarak rahatlar. Kadın Boğalar, güzellik ürünleri ve bakımı ile kendini şımartmak ister. Boğa için tatil, günlük hayatın dışında farklı zevkleri tatmak demektir.

İKİZLER:
İkizler için seyahat, yeni şeyler öğreneceği, heyecanlı deneyimler yaşayacağı harika bir fırsat demektir. Plajları, tarihi yerleri, müzeleri, alışveriş merkezleri, güzel manzarası olan ve kısa geziler yapabileceği diğer tatil yörelerine yakın bir yer seçmelidir. Bu insanlar, lüks oteller yerine pansiyonları ya da minik aile işletmelerini tercih eder.

YENGEÇ: Duyarlı Yengeç insanları en çok su kenarında tatil yapmaktan mutlu olurlar. Evlerine yakın deniz, göl kenarları, onlar için ideal tatil yerleridir. Büyük lüks oteller yerine küçük oteller, içinde mutfağı olan bungalovlar sakinliği seven Yengeç insanına hitap eder. Bir Yengeç için tatilde ne yaptığı ya da ne aldığından çok neler hissettiği önemlidir.

ASLAN: Günlük yaşantısında bile lükse meraklı olan Aslan burcu, tatil söz konusu olduğu zaman en değişik, en harika tatil için tüm parasını birden harcayabilir. Hatta bu parayı bir araya getirebilmek için uzun bir süre beklemeyi bile göze alır. Rahat edemeyeceği, zor şartları olan bir tatilin anlamsız ve sıkıcı olduğuna inanır. Kalabalık şehirler onu çeker.

BAŞAK: Sağlığına düşkün Başak burcu, uzak ülkelere gidemiyorsa, yakınlardaki kaplıca, sağlık çiftlikleri gibi yerlere giderek yenilenebilir. Buralarda egzersiz yapacak, doğa içinde yürüyecek, masaj, sauna, çamur, parafin maskeleri ile baştan aşağı temizlenecek ve kendini harika hissedecektir. Bu şekilde Başak insanı yavaşlayacak ve yerinde durabilecektir.

TERAZİ: Oldukça sosyal olan Terazi insanı, tatil için büyük bir şehri ya da hareketli bir tatil yöresini tercih eder. Konforlu ve rahat bir ortamda olmayı sevdiğinden, çadırda bir tatil ona göre değildir. Terazi burcu, müzeleri, sanat galerilerini dolaşmayı, alışveriş yapmayı sever ve gece hayatından çok zevk alır. Kamp yapma fikrinden dahi hoşlanmaz.

AKREP: Akrep burcunun özel hayatı çok önemlidir. Issız, sessiz, sakin, kimsenin olmadığı bir ada, tatil yöresi ya da özel bir tekne tam ona göredir. Yengeç ve Balık gibi duygusal bir su burcu olan Akrep, su kenarında kendini hiç bir yerde olmadığı kadar iyi hisseder. Yoğun duygulara ve tutkulara sahiptir, zaman zaman yalnız kalmaya ihtiyaç duyar.

YAY: Yay burcunun seyahat etmeye karşı müthiş bir tutkusu vardır. Ne kadar uzak ve egzotik yerlere giderse o kadar çok heyecan duyar. Alaska'dan Kenya'ya tüm uzak ülkelere gitmek ister. Yolculuğa çıkmadan çok önce gideceği yerin kültürü ve tarihi hakkında bilgi toplar. Bol aktiviteli ve spor faaliyetleri olan tatil köyleri Yay burcu insanı için idealdir.

OĞLAK: Oğlak burcu için en ideal tatil, dağlık bir bölgede olacaktır. Bu burç geleneklere ve tarihe önem verdiği için antik ve tarihi yerleri gezmekten büyük zevk alır. Hala arkeolojik kazılar yapılan bölgelere gitmek ya da bu kazılardan birinde gönüllü çalışmak hayatının unutulmaz tecrübesi olacaktır. Oğlak insanı eski, büyük ve geleneklerini koruyan otellerde kalmaktan büyük zevk duyar.

KOVA: Sıradan turistik bir tatil, maceracı ve bağımsız ruhlu Kova burcunu sıkacaktır. Entelektüel Kova, büyük sosyal değişimlerin olduğu Rusya, Çin, Hong Kong ya da Berlin gibi yerlere gitmelidir. Her dakikası planlanmış turlar ona göre değildir. Kendi programını kendi yapacağı bir tatili tercih eder. Esintili bir karakteri olduğu için hiç bir gezinin katı kuralları olmamalıdır.

BALIK: Su elementi Balık için en iyi tatil deniz kenarında olandır. Tekne kiralamak harika bir fikir olacaktır, fotoğraf makinesi ile artistik yaratıcı fotoğraflar çekecektir. Balık insanı özellikle romantik aşk şarkıları ile dansetmeyi çok sever. Sezgileri gelişmiştir ve seyahat sırasında keşfetme duygusu ona zevk verir. Özgür olamama hissi ise onu rahatsız edecektir. (mikser.com)

SEMA KUMBARACI

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Şifa arayanlar türbe kapısına umut bağlıyor
 İşbirliğine kadeh kaldırdılar
 İyi filmlerim nedense Türkiye'de bilinmedi
 Önemli olan gelinliğin sizi doğru yansıtması
 Muhteşem Düet
 Benimle evlenenler hayal kırıklığı yaşıyor
HAKAN & UTKU
Barikatlı kurultay notları
CHP yine kurultaya gitti.
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Cevizli muz sarması
Yufkayı düz...
Unutkanlık normal değil, hafızanıza sahip çıkın
Unutkanlık normal değil, hafızanıza sahip çıkın
30 Haziran'da, Roma'da gerçekleştirilen Avrupa Forumu'nda...
Yaptığı resimler cam kızı iyileştirecek
Yaptığı resimler cam kızı iyileştirecek
19 yıldır camkemik hastalığı nedeniyle yürüyemeyen ve bebek...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.