Salam, sosis ve jambonla pazardaki payını artıracak
İKBAL, Opet'le ortak olduktan sonra genel merkezini İstanbul'a taşıdı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığı'na da Opet'in kurucusu Öztürk Ailesi'nden Şakir Bilgin geçti. Şirket yönetiminde Pancar Ailesi'ni temsilen de Salim Pancar ve İbrahim Evren var. İkbal Gıda, bu gelişimle Türkiye genelinde sayıları 43'e ulaşan İkbal Fast Food restoranlarının logosundan dekorasyonuna her şeyini yeniledi. Yeni organizasyon yapısıyla üretime ve dağıtıma hız veren İkbal Gıda, büyük marketlere de ürün vermeye başladı. Fabrika yapısını ve üretim teknolojisini de yenileyen İkbal, üretim kapasitesini günlük 3 tondan 10 tona çıkardı. Üretimi ve restoran zincirlerini genişleten firma, 2004 yılı içinde yeni ürün yapılanmasıyla da ön plana çıkacağa benziyor. Zira sucuk pastırma ve şekerlemenin yanı sıra salam, sosis ve jambon gibi birçok et ürününü de ürün listesine ekleyecek.