kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Ana Sayfa
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Otoriteler Ne Dedi?
ŞAMPİYON BELLİ
Otoriteler Ne Dedi?

Otoriteler Ne Dedi?

GÜLENGÜL ALTINSAY Olağanüstü şeyler olmazsa rakiplerin transferlerine rağmen Beşiktaş şampiyonluğu yakalar. Hem de brkaç hafta öncesinden. İlk yarının yıldızı kim diye sakın bana sormayın, tabii ki Sergen.

İLKER ATEŞ
Beşiktaş'ı ikinci yarıda yakalayabilecek bir takımın çıkacağını hiç sanmıyorum. Beşiktaş'ın tek sorunu 7 yılda 1 şampiyonlukla doyuma ulaşmış firardaki seyircisi. İlk yarının yıldızı ise Sergen.

HAŞMET BABAOĞLU
Beşiktaş elde ettiği avantajın rahatlığı ile ilk birkaç hafta bocalayabilir. Ama mevcut tabloda onu yakalayacak takım görünmüyor. İlk yarının yıldızı ise bence Sergen.

ONUR BELGE
Bence lig bitmedi. Beşiktaş için şimdilik her şey dört dörtlük gidiyor, aksilikler başlayınca görmemiz gerek. İlk yarının futbolcusu için Van Hooijdonk ile Sergen arasında tercih yapamadım.

GÜRCAN BILGIÇ
Beşiktaş'ın performansı muhteşem. Bunu ikinci yarıda sürdürmemesi için de hiçbir neden yok. İlk yarının en başarılı futbolcusu da Sergen Yalçın.

AHMET ÇAKAR
Beşiktaş büyük bir ihtimelle şampiyon. Onu yakalamanın biraz zor olduğunu düşünüyorum. İlk yarının yıldızı ise bence Guinti.

FAIK ÇETINER
Beşiktaş ligi bitirmedi. İlk yarıda rakipler çok kötüydü. Beşiktaş bence geçen yılki performansından bile geride. Üç puanlı ligde her şey olabilir. İlk yarının yıldızları Sergen ve Van Hooijdonk'tu.

HALDUN DOMAÇ
G.Saray 9 puan geriden Fener'i yakaladığına göre benzer bir durumu beklemek hayalcilik olmaz. Bence ilk yarının yıldızı V.Hooijdonk.

ATTILA GÖKÇE
Lig bitmedi, bitmemeli! Ligin son beşine baktığımız zaman 14. ile sonuncu arasında 4 puanlık fark var. Zirveye baktığımız zaman liderle G.Saray arasındaki fark 14. Demek ki bu ligin kalitesini değiştirememişiz... İlk yarının futbolcusu ise Sergen Yalçın.

DENIZ GÖKÇE
Hiçbir şey otomatik değil ama Beşiktaş'ı geçebilecek bir takım olduğunu düşünmüyorum. İlk yarının futbolcusu ise bence Van Hooijdonk.

İSKENDER GÜNEN
İkinci yarıda Beşiktaş'ı yakalayabilmek kolay değil. Her ne kadar yarış 3 puanlı sistemde olsa da oyuncu kalitesi ve oyun anlayışı olarak Beşiktaş tüm rakiplerinden daha üst düzeyde bir takım. İlk yarının bana göre yıldızı Beşiktaşlı Sergen Yalçın.

EMRAH KAYALIOĞLU
Futbolda mucizeler vardır, ama takımların şu andaki durumlarında Beşiktaş'ın şampiyonluğu kaybetmesi mucizenin ötesi. Yarış ikincilik ve üçüncülük için olur. İlk yarıda Van Hooijdonk ve Sergen, skora ve oyuna katkı olarak takımlarını sürükledi.

SANLI SARIALİOĞLU
Beşiktaş'ı yakalayacak takımın olduğunu düşünemiyorum. Eğer tersi olursa Beşiktaş teknik heyeti ve futbolcuları, hep birlikte Boğaz Köprüsü'nden kendilerini atsınlar. İlk yarının yıldızı ise hiç tartışmasız Sergen.

TURGAY ŞEREN
Futbolda kesin diye bir şey yok. Ama göründüğü kadarıyla Beşiktaş yüzde 99 şampiyon. İlk yarının futbolcusu ise bence Van Hooijdonk.

KENAN ONUK
Beşiktaş çok büyük bir avantaj sağladı. Van Hooijdonk'un maçtan sonra yaptığı açıklama son derece doğru. F.Bahçe ilk puan kaybettiği anda biter. G.Saray'ın da fazla şansı olmadığını düşünüyorum. İlk yarının en iyi futbolcuları ise Sergen ve Van Hooijdonk.

CÜNEYT TANMAN
Beşiktaş rakipleriyle arasındaki puan farkını kaybedebilecek bir görüntüde değil. Arkasından takip eden rakipler de görüntü olarak bu puan farkını kapatabilecek güçte ve organizasyonda değil açıkçası. Bence ilk yarının futbolcusu Ronaldo.

ERMAN TOROĞLU
Beşiktaş'ı ancak inanılmaz büyük hatalar yaparsa yakalarlar. Yakalarlar diyorum ama yakalayacak kapasitede bir takım yok. Bence kara göründü. İlk yarının flaş ismi ise Ronaldo.

LEVENT TÜZEMEN
Beşiktaş matematiksel olarak şampyonluğunu ilan etmese de zirvedeki yolunu yarıladı. Bu saatten sonra Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzon ikincilik için mücadele verir. Beşiktaş'ın tek rakibi kendisidir. Ligin flaş adamı Sergen Yalçın ve Fenerbahçeli Van Hooijdonk'tur.

HINCAL ULUÇ
Beşiktaş'ın 11 puanlık farkı hiç önemli değil. Beşiktaş'a bu farkı getiren puanların en azından 12'sinin talih olduğunu söyleyebilirim. Bu talih dönerse her takım Beşiktaş'ı yakalayabilir. İlk yarıda aklımda kalacak kadar diğerlerinden ayrılan, şunu görmeye maçına gideyim diyeceğim futbolcu olmadı. Buna sadece kendi canı istediği zaman oynayan Sergen de dahil.
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Ahmet Yıldırım'a Schalke çengeli
 Tümer'i bırakmayız
 Rota Fatih ve Veysel
 GÖZ GÖRE GÖRE
 ORTEGA'NIN bileti cebinde
 DÜRÜST SÜRPRİZİ
 CİMBOM Efes CUP'a katılıyor
 Hamit: Türkiye'yi istemem
 F.bahçe Günlüğü
 Beşiktaş Günlüğü
 9 puanlık farkı beklemiyorduk
 Şampiyon yapmadan gidemezler
 Günün İçinden
 YETER, YETER, YETER!
 Jazz'ın Kralı
 Olmaz böyle şey
 Orlando Magic hızını aldı
 Bir başarı hikayesi
 Operasyon ASKIDA !
 Günün İçinden.
KAZIM KANAT
Fareli köyün kavalcısı!
Sanki; fareli köyün kavalcısı. O...
ÖMER ÜRÜNDÜL
Hagi de yapamazdı
Geçen hafta G.Saray ile ilgili köşe...
ALTAN TANRIKULU
Fenerbahçeli hayaller
Hergün onlarca mail alıyorum..
SP lideri Erbakan için yakalama emri
SP lideri Erbakan için yakalama emri
Sahtecilik suçundan hapis cezasına çarptırılan Erbakan için yakalama...
Başbakan Erdoğan'dan Harvard'lılara 'ders'
BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, 26 Ocak'ta çıkmayı planladığı...
Türkiye tarihinin rekor cezasını aldı: Müebbet
Türkiye tarihinin rekor cezasını aldı: Müebbet
TÖRE cinayetleriyle ilgili yasa tasarısı Meclis'te bekleyedursun,...
Denktaş'tan rest
Denktaş'tan rest
KKTC Cumhurbaşkanı, Annan Planı'nı ahlaksız teklif olarak...
Verda çıldıracak
Verda çıldıracak
Verda Penso'nun eski flörtü Nurettin Hasman'ın, Eda Taşpınar...
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Günaydın | Astroloji | Magazin | Sağlık |
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.