kapat
31.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Sosyete bunları konuştu

RAİF'LE ESRA'NIN AYRILIĞI UZUN SÜRMEDİ
Akmerkez'in ortaklarından Ali Dinçkök'ün yakışıklı oğlu Raif Dinçkök ile Semra-Eser Tümen çiftinin kızları Esra'nın ayrılıkları uzun sürmedi. Yaklaşık 1,5 yıldır flört eden ve nikah masasına oturmaları beklenen ikilinin dargınlıklarının muhakkak geçici olacağı söyleniyordu. Ve söylenen doğru çıktı... Geçen çarşamba akşamı Anjelique'de eğlenen Tümen ve Dinçkök ikilisinin yaz aylarında görkemli bir düğünle evlenecekleri konuşuluyor...

BAŞAK ÖZBEK'İN ADI 'DULSEVER'E ÇIKTI
Dünyaca ünlü Türk modacısı Rifat Özbek'in yeğeni Mithat Özbek'in kızı Başak'ın aşk hayatının çok hızlı olduğu konuşuluyor. Önce Zeynep Aslan''ın eski eşi İsmail Boyner ile anılan Başak Özbek, ardından Özlem Önal'dan boşanan Nur Taşkent'le çıkmıştı karşımıza. Hızına yetişilemeyen Başak, şimdilerde ise Elif Edes'in eski eşi Kaan Taşkın ile flört ediyormuş. Şimdiye kadar hep dul erkeklerle flört ettiği için Başak Hanım'ın adının 'dulsever'e çıktığı konuşuluyor.

LEYLA TARA BUGÜNLERDE LİSELİ AŞIKLAR GİBİ
Enka Holding'in ortağı Şarık-Lale Tara çiftinin kızları Leyla'nın kalbinin şu sıralar kıpır kıpır olduğu konuşuluyor. 1993 yılında işadamı Serdar Angın'la evlenen ve yaklaşık üç yıl önce boşanan Leyla Tara'nın adı o günden beri hiç kimseyle anılmamıştı. Leyla Hanım, sonunda gönlüne göre bir sevgili bulmuş. Bu şanslı kişi ise; mimar Arif Suyabatmaz... Söylenenlere göre yaklaşık iki aydır flört eden ikili, liseli aşıklar gibi el ele dolaşıyorlarmış. Bu ilişkinin mutlu sonla noktalanacağını konuşuluyor. Hadi hayırlısı...

VAKKO'NUN 40. YILI İÇİN GÖRKEMLİ KUTLAMA
Hakko Ailesi'nin Beyoğlu Vakko'nun 40. yılı nedeniyle düzenleyeceği görkemli defile heyecanla bekleniyor. 17 Nisan'da başlayıp 4 gün sürecek ve uzun süre hafızalardan silinmeyeceği konuşulan defileye, davetiye bulmak için sosyetik çevrelerde hummalı bir araştırma başlamış. İlk gün sanat ve medya dünyasının ünlü isimlerine davet eden Hakko Ailesi, ikinci gün protokol listelerini, diğer günlerde müşterilerini ağırlayacaklar.

ZEYNEP ÖZAL'I AŞK GENÇLEŞTİRMİŞ
İstanbul cemiyet hayatının renkli simalarından olan ve annesi Semra Özal gibi gece gezmelerinden çok hoşlanan Zeynep Özal, uzun süredir ortalıklarda görünmüyordu. Son sevgilisi Ayhan Deniz'den ayrıldıktan sonra inzivaya çekildiği söylenen Zeynep Özal, yeniden aşık olunca gece hayatına kaldığı yerden devam etmeye başlamış. Zeynep Özal'ın son aşkının inşaatçı Candaş Yazıcı olduğu ve yeni aşkının uğruna zayıflayıp, olduğundan çok daha genç göründüğü konuşuluyor.

İSTANBUL BODRUM'A ÖZENDİ BEACH CLUB'LAR GELİYOR
Son birkaç sezondur güney sahillerinde bir hayli popüler olan 'beach club' kültürü artık İstanbul'a taşınıyor. Alarko Holding Turizm Grubu Başkanı Edip İlkbahar'ın, Boğaziçi Üniversitesi'nin Kilyos'taki kampüsünü süper bir plaj ve eğlence merkezine dönüştüreceği konuşuluyor. Eski Kuruçeşme Pasha ve Fethiye Hillside Beach Club karışımı olacağı söylenen beach club'da, gündüz denize girip güneşlenebilecek, akşamları da birbirinden güzel partilerde eğlenebileceksiniz. Aynı sahilde açılacak ikinci beach club'ın sahibi ise Talimhane'deki 7th House'un sahibi Şeniz Bengüer... Şeniz Hanım'ın da Turban Oteli'nin plaj bölümünü kiraladığı konuşuluyor.

NİŞANTAŞI KADINLARI BU İKİ YERİ KONUŞUYOR
Modayı yakından takip eden kadınlar, şu sıralarda Nişantaşı'nda açılan iki mekânı birbirlerine tavsiye ediyor; Brav ve İris İstanbul... Özellikle History Channel'ın gecesinde kıyafetleri Brav tarafında tasarlanan Tülin Şahin ve gecenin sunucusu Özlem Kızılkaya'nın kıyafetlerinin şıklığı en çok konuşulanlardan. Karakolun karşı sokağında açılan İris İstanbul'da da, İris Kalaora'nın İtalya ve Fransa'dan kendi zevkine göre getirdiği birbirinden güzel kıyafetleri, çanta ve ayakkabıları bulabilirsiniz.

TEOMAN DEMİR KİME 'İLGİ' DUYUYOR?
Aralarında aşk dedikoduları çıkan ancak daha sonra boşandığı eşi Serry Şahnavaz ile barışan Ceyla Şahnavaz ile Teoman Demir'in, Armani Casa'nın açılışında göz göze gelmemeye çalıştıkları konuşuluyor. Mağazanın açılışında konuşulan bir başka konu da; Teoman Demir'in aşk hayatının artık takip edilemediği ve son sevgilisinin İlgi Gövsa olduğuydu...



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır