kapat
31.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Aşk ve seyahat
DUYGULARINIZI coşkulu ve heyecanlı yaşayabileceğiniz bir zaman dilimindesiniz sevgili Koçlar. Burcunuzdaki Güneş yaşam enerjinizi destekliyor ve tutkularınıza ulaşmanız için yardım ediyor. Sempatik davranışlarınız ile sıcak ortamlarda sevgiye olan özleminizi giderebilirsiniz. Burcunuzda ilerleyen Merkür sayesinde sevginizi paylaştığınız kimseyle gezilere çıkabilirsiniz ya da kalbinizi hızla çarptıracak bir aşkla bir gezide tanışabilirsiniz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Aşkınız özen istiyor
BURCUNUZDA ilerleyen Venüs ve Mars oldukça yakıcı ve tutkulu bir hırsın içinde olduğunuzu hatırlatıyor. İstediklerinize sahip olma arzunuz zaman zaman anlaşılmaz davranışlar içine girmenize neden olabilir. Biraz daha sabırlı ve sakin olmayı başarabilirseniz bu devreyi olumlu değerlendirebilirsiniz. Zevklerinize düşkün olabileceğiniz bu devrede sevdiğinizin isteklerine de özen göstermelisiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Sevgi ve kıskançlık
İÇİNİZDEKİ karmaşa dış dünyanıza vuruyor. İş yaşamınızdaki trafiğin yoğunluğu kafanızdaki esintileri de arttırabilir. Zaman zaman sevgi ve kıskançlık ikilemleri arasında kalabilirsiniz. Duygusal bocalamalar ve karışıklıklar yöneticiniz Merkür'ün Jüpiter'le sert etkileşiminden kaynaklanıyor. Gergin davranışlarınız anlatmak istediklerinizi dile getirmenizi zorlaştırabilir. Yine de mutlululuğun konuşarak gerçekleşmeyeceğini de biliyorsunuz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Aşk çok yakında
DUYGUSAL beklentilerinizi dile getirmenin ve bulacağınız yanıtlar doğrultusunda mutluluğu paylaşmanızın tam zamanı sevgili Yengeçler. Mars'ın ve Venüs'ün konumu aradığınız aşkı arkadaş çevrenizde bulabileceğinizi öngörüyor. Sevdiğinizle diyaloğunuzu sağlamlaştırmak meslek yaşantınızı da olumlu etkileyecektir. Çünkü Merkür ve Güneş'in konumu otoritelerle de iyi anlaşabileceğinizi vurguluyor.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Sakin olmaya çalışın
KOÇ'TAKİ Güneş'in ve Merkür'ün olumlu etkilerinin tadını çıkarabileceğiniz bir devredesiniz sevgili Aslanlar. Yeni yerler görmek ve yeni insanlarla tanışmak için çok isteklisiniz. Ama fazlası yorulmanıza neden olabileceğinden biraz daha sakin olmaya ve duygularınızı yerine oturtmaya çalışabilirsiniz. Sevdiğinizle konuşmalar ve fikir beraberlikleri yaşamınızı düzene sokmanıza yardımcı olacaktır. Ev ve aile yaşamınızda herhangi bir sorununuz yok gibi.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Yoğun bir hafta
AİLE içindeki sorunlarınızı rahatlıkla çözümleyebileceğiniz bu hafta mesleki fırsatlarını da gözardı etmeyin. Boğa'daki Mars ve Venüs içinizde kaynayan duyguları açık olarak ortaya koyduruyor ve sınırlarınızı aşmanıza yardımcı oluyor. Burcunuzun tutucu imajından sıyrılarak dizginsizliği yaşayabilmenin zevkini çıkarabilirsiniz. Kendinizi dinlemeye pek de fırsat bulamayacağınız bir devrede bulunuyorsunuz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Sürprizlere hazır olun
KARŞIT burcunuz Koç'ta ilerleyen Merkür ve Güneş, bu hafta çıkabileceğiniz gezilerde size mutlu rastlantılar yaşatabilir. Sevdiğinizle birlikte olmak ve güzellikleri paylaşmak hayattan alacağınız zevki arttıracaktır. Çıkabilecek aşk sürprizlerine hazırlıklı olmalısınız. Çünkü duygularınızı yükseltecek bir kimse kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olacak. En dikkatli olmanız gereken konu sevdiğiniz kimseyle aileniz arasında kalmamak olacaktır.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Aşkta beşinci vites
BU hafta kalbiniz hâlâ boşsa yakın çevrenizden birisi duygularınızı etkileyebilir. Karşıt burcunuz Boğa'da ilerleyen Mars ve Venüs aşk konunda hızlı bir dönem yaşıyabileceğinizi öngörüyor. İkili ilişkileriniz kuvvetli olduğundan kendinizi rahatça anlatabilecek ve düşüncelerinizi paylaşabilecek güce sahipsiniz. Koç'taki Merkür sosyal bağlantılarınızı kuvvetlendirecek geziler yapabileceğinizi öngörüyor.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Keyifli günler
HAFTA keyifli olaylara gebe gibi gözüküyor sevgili Yaylar. Fakat yine de Koç'taki Güneş'in ve Merkür'ün sayesinde maceracı ve hızlı dönemi keyifle yaşayabilirsiniz. Aşktaki seçiminizi değerlendirmek için elinize geçen fırsatları risklere sokmadan yaşayabileceğiniz bir dönemdesiniz. Macera hevesiniz elinizdekinden olmayı gerektirmemeli. Deneyimlerin sonucunda en iyiyi bulmak belki içinizdeki özgürlük ateşini dengeleyebilir.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Çekiciliğiniz artıyor
HALA mutluluğu yakalayamadım diye düşünüyorsanız, bu dönemi değerlendirmelisiniz. Boğa'da ilerlemeye devam eden Mars, içinizdeki patlamaları dışa vuracak şekilde davranışlarınızı etkilemeye başlıyor. Ayrıca Boğa'ya geçen Venüs, duyguları kullanma gücünüzü destekliyor. Çevrenizi etkileme hırsınız, çekicilikle süsleniyor. Bu hafta aradığınız mutluluğu aşk konusunda yakalama şansını elde edebilirsiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
İlginç gelişmeler
BU hafta Boğa'ya geçen Venüs'ün burcunuzdaki Neptün'le sert etkileşimini duygusal yaşamınız üstünde hissedebilirsiniz. Sevgide zihinsel anlaşmanın önemini arayan yapınızı zorlayıcı davranışlarla karşılaşmak sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Sevdiğinize beklentilerinizi açarak aşk yaşamınızdaki uyumu yakalayabilirsiniz. Yine Boğa'daki Mars ve burcunuzdaki Uranüs'ün sert etkileşimiyle özel yaşamınız ve işiniz konusunda ilginç gelişmeler gözleyebilirsiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Sevgisiz olmaz
BU hafta Boğa'ya geçecek olan Venüs'ün yöneticiniz Neptün'le sert etkileşimi iç dünyanızı yoğun olarak etkileyebilir. Duygularınızın karışması iş performansınızı da olumsuz etkileyebileceğinden kendinizi olumsuz düşüncelere kaptırmamaya çalışmalısınız. Toplum yaşamınızın da canlı olacağı bir döneme giriyorsunuz. Davet edileceğiniz ortamlarda duygusal boşluklarınızı dolduracak bir kişi ile karşılaşabilirsiniz.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır