kapat
31.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

New York rüzgarı tatlı sert esiyor

Amerika'nın en New Yorklu markası olan DKNY, ilkbahar koleksiyonunu satışa sundu. Zıtlıkların birlikteliği ile ortaya çıkan koleksiyon yer yer tatlı, yer yer sert esen bahar rüzgarlarını anımsatıyor

Amerika'nın en şehirli markası DKNY, bizim ülkemizde ezelden beri kraliyet sarayına mensupmuş gibi muamele görüyor. Bu sebepten ünlü modacının neler yaptığı, neler ettiği, nasıl kıyafetler hazırladığı bizi çok yakından ilgilendiriyor.

Donna Karan, geçtiğimiz hafta ilkbahar koleksiyonunu görücüye çıkardı. Ve koleksiyonunu "Bahar rüzgarı, bu yıl tatlı-sert esiyor" cümlesiyle yorumladı. Donna Karan, bu bahar zıtlıklardan ilham almış. Feminen ile masküleni, duyarlı ile serti, narin ile güçlüyü bir arada kullanmış.

Sıkı durun, kadın koleksiyonunu anlatmaya başlıyoruz! Öncelikle tüm ürünler şehirli kadının kendinden emin, neşeli, seksi ve özgür ruhunu yansıtıyor. Bu yıl body geri dönüyor. Body'lere, uçuşan ipek gömlekler eşlik ediyor. Kıyafetlerin büyük bölümü delikli ve transparan. Vücudun hava alması önemseniyor. Kemerli aksesuvarlarla zenginleştirilen bol cepli pantolonlar, asla vazgeçilmeyen spor ayakkabılar koleksiyonun diğer öne çıkan detayları.

Jean, son iki yıldır süre gelen hakimiyetini bu yıl da sürdürüyor. Koleksiyonda siyah ve beyazın ısrarı göze çarparken, sarı ve turuncunun sıcak cazibesi de dikkat çekiyor.

Gelelim erkeklere... DKNY'nin erkek koleksiyonu en az bahar mevsimi kadar gamsız parçalardan oluşuyor... Koleksiyonda şehirli tavrı yansıtan doğal kumaşlar kullanılmış. Bele oturan kısa kollu gömlekler, ipek anoraklar, deri ve süet ceketler, çizgi desenleri, kullanışlı fermuarlar erkek koleksiyonunda öne çıkan diğer detaylar.

Sibel ARNA



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır