kapat
31.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

En yeni "Star" adayları

Ünlü Amerikan dergisi Vanity Fair son sayısında, Hollywood'un en iyi aktris adaylarını bir araya getirdi. Hollywood... Her genç aktris ve aktör burada büyük bir prodüksiyonda yer almanın hayalini kurar.

En yetenekli olanlar ise bunu başarır... Özellikle son dönemlerde Hollywood'da genç oyunculara fırsatlar tanınıyor, yeni starlar yaratılıyor. Ünlü Amerikan dergisi Vanity Fair, son sayısında Hollywood'un yeni kadın star adaylarını bir araya getirdi. Şimdiye kadar yardımcı rollerde oynayan genç aktrisler, bu rollerle bile sıyrılmayı başardıkları için şu anda Hollywood'un gözdeleri durumundalar.

Kimler yok ki aralarında?.. Akıl Oyunları'nda Russel Crowe'un yanında müthiş bir oyun sergileyen ve bu rolüyle "En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu" Oscar'ını kazanan Jennifer Connelly de "star adayları" arasında. "Evli ve Çocuklu" dizisinin kızı Kelly Bundy'yi canlandıran Christina Applegate de geleceği parlak bir oyuncu. "Vampirle Görüşme" isimli filmde Brad Pitt ve Tom Cruise ile birlike oynama "şerefine" erişen küçük kız Kirsten Dunst büyüdü ve Hollywood'un en aranan kadın oyuncuları arasına girdi. "Pearl Harbor"da iki erkek arasında kalan Kate Beckinsale, Michael Douglas ile "Sakın Konuşma"da başrol oynayan Brittany Murphy ve "Mumya" filminde güzelliği ile büyüleyen Rachel Weisz da "en iyi"ye oynuyor.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır