kapat
31.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Elinize, ayağınıza sağlık!

Eller de, ayaklar da zamanın ve dış faktörlerin üzerimizdeki olumsuz etkilerine karşı yıpranırlar. Onlara kozmetiğin sunduğu çözümlerle, gereken önemi verirseniz mükemmel sonuçlara ulaşmanız mümkün!

El ve ayak bakımı, kişisel bakımımızda hep ikinci planda kalır. Oysa sağlığımız için el ve ayak bakımımıza, gereken özeni göstermeliyiz. Bu özeni gösterirken de kozmetiğin sunduğu çözümleri dikkatle incelemeliyiz. Dış etkilere maruz kalan ve dolayısıyla en çok yıpranan ve yaşlanma belirtileri gösteren ellerimizi, sürekli eldiven içinde tutamayacağımız için el kremleriyle gereken korumayı sağlamalıyız. Ancak unutmamak gerekir ki bu ürünleri seçerken yaşadığımız sorunu iyi tespit etmeliyiz. Doğru teşhis ve doğru ürün buluştuğunda mükemmel sonuçlar bizi bekliyor demektir.

Ellerde meydana gelen kuruluk için besleme özelliği olan el kremleri tercih edilmelidir. Özellikle gece kullanılan bu ürünler, siz uyurken uyanan hücrelerinize besin takviyesi yaparlar. Eller için diğer bir problem olan lekelenmelere karşı ise yapılandırıcı serumlar kullanılmalıdır. El kremleri cilde nem verip beslerken, serumlar ise daha hızlı ve kaliteli yenilenmeyi sağlarlar. Güneş filtreleri gibi dış etkilere karşı ise gündüz el kremleri belli aralıklarla tazelenmelidir. Ölü derilerinden arınmış bir cilde ulaşmak için de peeling uygulanmalıdır. Bu işlem hem el hem de ayak için tazelik vericidir.

Günde ortalama 16 saat ayakkabı içinde kapalı kalan ayaklar içinse ayda en az bir kez iyi bir ayak bakımı uygulamalıyız. Ayak derisinin vücudunkinden 4 kat daha kalın olduğu asla unutulmamalıdır. Ayak bakımı için deriyi yumuşatıcı, terlemelere karşı kuruluğu koruyucu, ölü hücreleri temizleyici ürünler tercih edilmelidir.

Ellerimizin bir parçası olan tırnaklar da sağlığın aynasıdır. Beslenme ile doğru orantılı olarak çatlayan, kırılan, soyulan ve sararan tırnaklar için Cuticle Remover "tırnak eti temizleyicisi" ürünler başta gelmektedir. Dış etkilere karşı tırnakları koruyucu Base Coat'lar da tırnak bakımı için kullanılmalıdır.

Siz de tüm bu sorunları yaşıyorsanız el ve ayak bakımınıza gereken özeni gösteren Sevil Parfümeri mağazalarında, sorunlarınıza özel çözümler bulacaksınız.

Darphin Aromatic Beauty Hand Cream
Özel bakım kremi, yumuşak, kırışıksız ve lekesiz eller isteyen tüm kadınlar için ideal. Bütün cilt tiplerine uygun olan ürün, kolayca emilerek cildi besler, ellere genç bir görünüm sağlar ve aynı zamanda onları dış etkenlerden korur.

1-7 Nisan tarihleri arasında Sevil Parfümeri mağazalarında Darphin'den yapacağınız 2 ürün alışverişinize, bir orijinal boy 125 ml'lik Aromatic Beauty Hand Cream hediye edilecektir.

Valmont Hand Cream ve Hands Cellular Regenerating Treatment
Hand Cream, deriye kolayca nüfuz ederek cilde nem verir ve kurumasını engeller. Ayrıca cildi besler ve hücre yenilenmesine teşvik eder. Valmont Hands ise ellerdeki yaşlanmaya karşı mücadele eder ve lekelerin oluşmasını önler.

1-7 Nisan tarihleri arasında Sevil Parfümeri mağazalarında Valmont'tan yapacağınız 2 ürün alışverişinize bir orijinal boy Hand Cream (el kremi) hediye edilecektir.

Stendhal Soin Des Mains
Elleri gün boyu zararlı etkenlere karşı koruyan ürün, aynı zamanda lekelerin oluşmasını da engeller. Çatlakları yok ederek deriyi onaran Soin Des Mains, bütün yıl boyunca elleri deterjan v.b. etkilere maruz kalmış kadınlar için ideal.

1-7 Nisan tarihleri arasında Sevil Parfümeri mağazalarında Stendhal'dan alacağınız Soin des Mains el kremi alışverişinize makyaj çantası içerisinde 2 adet orijinal boy makyaj ürünü hediye edilecektir.

Freeman Bare Foot
Seride yer alan ayak losyonu Peach Blossom'la ayaklar gün boyu kuru ve serin kalırken, Pumice ile ayaklarda oluşan sert ve ölü deri yumuşayarak yok olur ve ayaklar nemlenir. Yoğun losyon Peppermint sayesinde ise ayaklar yumuşar ve temizlenir.

1-7 Nisan tarihleri arasında Sevil Parfümeri mağazalarında Freeman'dan yapacağınız 1 adet ayak bakım ürünü alışverişinize 50 ml'lik Freeman Şampuan hediye edilecektir.

Clarins Jeunesse Des Mains ve Fluide Anti Taches
Jeunesse Des Mains, elleri çatlamalara, tahrişlere karşı korur ve tırnak uçlarından ellerin tamamına bakım sağlar. Fluide Anti Taches ise lekesiz ellere sahip olmak isteyenler için ideal bir bakım.

1-7 Nisan tarihleri arasında Sevil Parfümeri mağazalarında Clarins'ten yapacağınız bir el bakım ürün alışverişinize 30 ml'lik seyahat boyu vücut peeling'i hediye edilecektir.

Juvena Perfects Hands
Yaşlanma etkilerine karşı elleri koruyan Perfects Hands, krem ve aynı zamanda maske özelliğiyle tüm kadınlar için ideal bakım sağlar. Derin çizgileri azaltan ürün, ellere parlaklık verir.

1-7 Nisan tarihleri arasında Sevil Parfümeri mağazalarında Juvena'dan yapacağınız bir adet el bakım ürünü alışverişinize bir adet Juvena Selection Effective Eye Pads (göz pedi) hediye edilecektir.

Givenchy Vernis Miroir Base Fortifiant No: 20
Yıpranmış tırnaklara güç veren ürün, kırılan tırnakları onararak güçlendirir. Ojeden önce ellere sürülerek haftada en az bir kez uygulanır.

1-7 Nisan tarihleri arasında Sevil Parfümeri mağazalarında Givenchy'den yapacağınız Vernis Miroir Base Fortifiant alışverişinize şık bir kol çantası hediye edilecektir.

Ahava Advanced Hand Cream ve Foot Cream
Çabuk emilen, elleri yağlı bırakmayan ürün, kuru ve çatlamış cildi yumuşatır. Bu özel el kremi, cildin doğal nem düzeyini de korur. Ayak tabanını ve nasırları yumuşatan ayak kremi ise cildin kurumasını ve çatlamasını önler.

1-7 Nisan tarihleri arasında Sevil Parfümeri mağazalarında AHAVA'dan yapacağınız bir adet el veya ayak ürün alışverişinize şık bir eşarp ve makyaj çantası hediye edilecektir.

Revlon Tırnak Bakım
Revlon tırnak eti gidericisi, tırnak eti masaj kremi, tırnak için özel kalsiyum ile güçlü bir tırnak bakımı sağlıyor. Tırnak etlerini yumuşatan Cuticle Remover + AHA, yumuşak tırnakları güçlendiren Epoxy 1000, tırnakları kalınlaştıran Calcium Gel, tırnak bölgesini yumuşatan Cuticle Cream, Revlon tırnak bakım serisini oluşturan ürünler.

1-7 Nisan tarihleri arasında Sevil Parfümeri mağazalarında Revlon'dan yapacağınız tırnak bakım serisinden iki ürün alışverişine güçlü ve güzel görünümlü tırnaklar için orijinal boy oje hediye edilecektir.

Clinique Stop Signs Hand Repair
Yaşlanmanın ellerdeki belirtilerini gideren ürün, ellerinizi rahatlatmakla kalmaz aynı zamanda cilt lekelerini azaltır, ilerde yüzeye çıkacak olanların çıkmasını engeller.

1-7 Nisan tarihleri arasında Sevil Parfümeri mağazalarında Clinique'den biri Stop Signs Hand Repair el kremi olmak üzere yapacağınız 2 ürün alışverişinize; vücut losyonu Dramatically Different Moisturizing Lotion, orijinal boy ruj Long Last Lipstick, orijinal boy dudak kalemi Quickliner For Lips, pudra Soft-pressed Powder Blusher, vücut temizleyicisi Skin Cushion Body Wash, nem bariyeri Moisture On-Call, parfüm Clinique Happy ve saç fırçasından oluşan 6 adet farklı ürünün birleştiği hediye paketi sizleri bekliyor.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır