kapat
31.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kısa kısa kısa

İtirafçıya İnfaz
Terör örgütü PKK'nın itirafçısı olduğu belirlenen bir kişi, Üsküdar'da uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürüldü. Polisten alınan bilgiye göre, E-5 Karayolu'nun Üsküdar mevkiinde bulunan bir benzin istasyonunda meydana gelen olayda, Ferhat Dikmen (27), minibüsten indiği sırada, kimliği henüz belirlenemeyen 3 kişinin silahlı saldırısına uğradı. Kafasından 3 kurşunla vurulan Dikmen, olay yerinde ölürken, saldırganlar bir otomobille kaçtı.

Kedi-köpekler şarbon kurbanı
Trabzon'un Of İlçesi'ne bağlı Çataldere köyü bir inekte şarbon hastalığı görülmesi üzerine karantina altına alındı. İtlaf edilen ineğin etinden yedikleri sanılan onlarca kedi ve köpek ise gençler tarafından öldürüldü. Of Kaymakamı Bülent Kılınç, hayvanlarda görülen şarbon hastalığının ABD'deki 11 Eylül saldırısının ardından ortaya çıkan şarbon hastalığıyla karıştırıldığını söyledi.

TEM'de 18 araç birbirine girdi
İstanbul TEM Otoyolu'nun Esenler mevkiinde dün sabah 4 araç zincirleme kaza yaptı. Bu sırada arkalarından süratle gelmekte olan araçlar da duramayarak birbirleriyle çarpıştı. 18 aracın birbirine girdiği kazada ölen ya da yaranan olmadı ancak TEM Otoyolu bir süre trafiğe kapandı.

Korkut Eken Ayaş'a nakledildi
Susurluk Davası'nda 6 yıl hapis cezasına çarptırılan Korkut Eken başka bir cezaevine nakledildi. Adalet Bakanlığı, önceki gün Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na bir yazı yazarak Ulucanlar Cezaevi'ne konulan Eken'in Ayaş Kapalı Cezaevi'ne gönderilmesini istedi. Eken bunun üzerine dün sabah Ayaş Kapalı Cezaevi'ne nakledildi.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır