kapat
31.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

İşte çapkın

İngiltere'de evlilik dışı ilişkilerinin gazetede yayınlanmaması için yasak çıkartan futbolcunun, Türk oyuncular Tugay ve Hakan Ünsal'ın top koşturduğu Blackburn Rovers'ın kaptanı çıktı

5 yıllık eşini iki kadınla aldatan ancak mahkeme kararıyla kimliğini gizlemeyi başaran çapkın futbolcu, İngiltere birinci lig takımlarından Blackburn Rovers'ın kaptanı Garry Flitcroft çıktı. Milli futbolcularımız Tugay ile Hakan Ünsal'ın da takım arkadaşı olan Flitcroft (30) evlilik dışı ilişkisinin gazetelerde yayınlanmaması için mahkemeye başvurmuş ve 6 ay boyunca adınının deşifre edilmesini engellemişti. Ancak mahkeme kimliğin daha fazla gizlenmesinin bir anlamı kalmadığını belirterek yasağın Cuma geceyarısından sonra geçerli olmadığına karar verdi. Flitcorft'un evliliğini sarsan çapkınlıkları 1999 yılının sonlarında başladı.

İKİNCİ SEVGİLİSİ AÇIKLADI
Striptizci Pam Jones ile tanışan ünlü futbolcu, ona bekar olduğunu söyledi. Flitcorft'un bu ilişkisi, başka birine aşık olmasıyla sona erdi. Bu kez anaokulu öğretmeni ve 1 çocuk annesi Helen Hammonds ile birlikte olan Flitcorft, bekar olduğu yalanını yeni sevgilisine de söyledi. Ancak Flitcorft'un bir eşi olduğunu öğrenen Hammonds bu ilişkiyi bitirmeye karar verdi. Hatta hikayesini Sunday People gazetesine sattı. Gazete yöneticileri "büyük haberi" yayınlayacakları sırada Flitcroft mahkemeye başvurarak bunun kendi özel yaşamı olduğunu ve kamuya açıklanamayacağını belirtti. Futbolcunun bu talebini olumlu karşılayan mahkeme yayınını durdurdu.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır