kapat
31.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

İşte Ramallah zulmü

Ramallah'ta Filistinliler'e nefes almak bile yasak. İsrail güçleri kıpırdayanı affetmiyor. Ramallah kentindeki çatışmalar gün boyu devam etti. Bir binada 5 Filistinli polisin cesedi bulundu.

İsrail ordu yetkilileri askerlere ateş açan polislerin çatışmada öldürüldüğünü duyurdu. İsrail askerleri 14 ila 40 yaşındaki bütün erkekleri evlerinden çıkararak bir okulda topladı. Operasyonlarda 2 günde toplam 145 Filistinli militan gözaltına alındı. İsrail ordusu, gazetecilerin Ramallah'a girişini de yasakladı. Basın mensupları, İsrail askerleri görüntü almaya çalışan bir Fransız kameramanın başının üstünden ateş açtı, olayda yaralanan olmadı. Askerler, Batı Şeria'nın Filistin kontrolündeki El Halil kentine de girdi ve tanklarla etrafa ateş açtı.

Ramallah'ta gözaltına alınanlar arasında Arafat'ın El Fetih örgütünün yaşlı bir lideri de bulunuyor. El Fetih Devrim Konseyi'nde yer alan Şakir Habaş ile birlikte aralarında Filistin polisinin de bulunduğu çok sayıda Filistinli de yakalandı. Filistinli güvenlik şefi Cibril Receb'in karargahı da İsrail tankları tarafından kuşatıldı.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır