kapat
31.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

İtiraf.com

Mavi masa örtüsü evliliğimi kurtardı(meliserde; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 29; İl: İstanbul)
Evliliğimizin ilk yılında eşimle sürekli, özellikle de sabah kahvaltı sofrasında kavga ederdik. Sebep ise genelde annesi olurdu. Bir gün beraber televizyon seyrederken bir psikolog, mavi rengin insanı rahatlattığını ve kavgayı önlediğini söyledi. Hemen apar topar pazara gidip mavi bir masa örtüsü alıp mutfak masasına serdik. Sabahları kahvaltı sırasında tam kavgaya başlayacak gibi olur ama tam o sırada gözümüz mavi örtüye takılır, gülmeye başlardık. Sonra da kavgayı falan unuturduk. Şu anda 10 yıllık evliyim. 1 ay sonra ikinci çocuğum dünyaya gelecek. Çok mutluyum.

Karım kıllarını ateşle tütsülüyor, çok erotik (göztepelitütsü; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 27; İl: İzmir)
Yeni evliyim. Eşim bazı tüylerini ateşle tütsülemeyi seviyor. İlk başlarda kokusundan dolayı hoşlanmadığım bu alışkanlığı, şimdilerde ise bende afrodizyak etkisi yapmaya başladı. Hani pişirmeden önce yolunmuş tavuklar tütsülenir ya, aynen ona benziyor. Aslında düşüncesi bile iğrenç ama çok tahrik oluyorum işte.

Kızlık zarı yalanına inanmadım, bitti (Batman_; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 24; İl: İstanbul)
Dün akşam sevgilimle bara gitmiştik. İçkinin de etkisiyle bana bakire olmadığını ve bekaretini bir bisiklet kazasında (!) kaybettiğini itiraf etti. Sözüm ona sele orasına girmiş ve böylece kaybetmiş. Yuh! Hayatımda hiç bu kadar aptalca bir yalan duymamıştım. Çıkmaya başlamadan önce uzun süre arkadaş olarak kalmıştık. Hiçbir ilişkimde bekaret aramadığımı ve güven, sadakat gibi modası geçmiş saçmalıklar peşinde koşmadığımı da bal gibi biliyor. Ama gene de bana yalan söyledi. Sanırım ondan ayrılacağım. Bakire olmamasından dolayı değil, çünkü zaten aşık olduğum şey onun kızlık zarı değil, ruhuydu. Fakat söylediği bu aptalca yalanla ruhuna olan inancım derin bir yara aldı. Artık asla ona güvenemem. Ve son bir not: Kim ne derse desin, bence kadınların bekaret takıntısı erkeklerden kat kat fazla. Öyle olmasa bu kadar yalana dolana ihtiyaç duymazlardı.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır