kapat
31.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Haftasonu mutlaka...

Tiyatro.
Bu yılın gözde konusu matematikçiler. Tiyatro Stüdyosu'ndaki oyunun konusu İngiliz matematikçi Alan Turing'in hayat hikayesi. M.Ali Kaptanlar ve Özgür Erkekli başrollerde. Nisan Pazartesi 19.30, İşSanat (0216) 454 15 55

Sinema
Arnold Schwarzenegger'in son filmi "Ölümcül Tehlike" gösterime girdi. Küçük oğlunu bir bombalama olayında kaybeden kahraman itfaiyecinin intikam peşindeki macera dolu öyküsü.

Kitap
Aydın Boysan'ın son kitabının adı "Yüzler ve Yürekler". Boysan bu kitabında bir çok Türk ünlüsünün küçük ama çok önemli ayrıntılarını anlatıyor. Hasan Pulur'dan Aziz Nesin'e, Vehbi Koç'tan Yıldırım Akbulut'a 100'den fazla isimden anektodlar bu kitapta.

Fuar
Motosiklet 2002 Fuarı, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde bugün ve yarın da devam edecek. Son model motosikletler meraklılarıyla buluşuyor.

Boğaz'da manzaralı brunch
İstanbul'un en eski restoranlarından Süreyya, şimdi de brunch başlattı. Süreyya'nın boğaz manzaralı ferah mekanındaki brunch bu pazarda saat 10.30 başlıyor ve saat 14.00'e kadar devam ediyor. Şef Gökhan Çakır ve Murat Albayrak'ın titizliğinde hazırlanan brunch kişi başı 20 milyon lira. Klasik kahvaltı çeşitlerinin yanı sıra Süreyya'nın lezzetli yemeklerin de sunulduğu brunch tatlı çeşitleriyle noktalanıyor. Süreyya'nın Brunch büfesindeki çeşitler 60'ı buluyor. Süreyya Tel: (0212) 277 58 86



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır