kapat
31.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Adam gibi adam istiyorum

Seren Serengil, Ozan Kaçmaz ile ayrılığının perde arkasında yatan tüm gerçekleri Vecihe Aslan'a açıkladı, "Evliliğim, önceki ilişkime inat olsun diyeydi. Kasırgalı bir ilişkiden çıkmıştım ve ortalarda kalmak istemiyordum..."

Uzun zamandır bir dargın bir barışık yaşayan Seren Serengil Ğ Ozan Kaçmaz çifti sonunda resmi olarak boşandı. Seren Serengil ise kelimenin tam anlamıyla "fırtınalı" geçen bu evliliğin perde arkasını tüm samimiyetiyle kelimelere döktü.

* Ayrılmanızın gerçek sebebi neydi?

Evliliğimi bitirmenin altında, işime olan aşkım ve özgürlüğüm yok. Bir insanı sevdiğim zaman hayatımı ona veriyorum. Bir erkeğin verebileceği her şeyi, ben kadın olarak veririm. Bana hediye alacak birisine bir şey hissedemem. Kuvvetli olan ben olmalıyım. Herşeyi ben yapmak istiyorum. İnsan karısına ev, araba almak ister. Bunları ben yapmak istiyorum ama bu sefer de karşımdaki kişiyi zamanla çocuğum gibi görüyorum. Kendimi onun velisi gibi hissediyorum. Böyle olunca da aşk bitiyor. Bende de aşk bitti!

* Jet hızıyla boşandınız... Bu kadar kesin karar vermenize sebep olan duygu neydi?

Bir limana sığınmak, arkamı sağlam yerde hissetmek istedim. Barışmamızdan sonra Ozan'ın verdiği sözleri tutmadığını gördüm. Ben bu evlilikten bir şey anlamadım, evlilik gibi değildi. Dulum ve bakmak zorunda olduğum bir çocuğum var gibi geliyordu. Aynı evde çocuğun gibi sevdiğin birisi var ama aşk yok. Bu yüzden bitti.

* Ayrılığınızda en büyük rolü annenizin oynadığı söylendi. Anneniz bu ayrılığı nasıl karşıladı?

Annem hiçbir zaman bu evliliği istemedi. Çünkü bu yaşta hayatımı feda etmemin doğru olmadığını düşündü. Herşeyi tek başıma sırtlandığımı görünce içi sızladı. Bana bir gün, "Ozan simit bile satsaydı ben ömür boyu arkanızda olurdum. Ama buna bile kalkışmadı" dedi. Tembelliğinden dolayı kızgındı ona. Kocam bana tapardı. Ama onun beni sevmesi çok normaldi çünkü ben sevilecek bir insandım. Sevmesi için herşeyi yaptım. Bir adamı sevdikten sonra onunla iki odalı evde oturacak kadar da yürekliyim. Ama onun ikimiz için mücadele ettiğini görmedim. Ayakları felç olsaydı sırtımda taşırdım, hiç gocunmazdım. Ama o hiç çalışmak için uğraşmadı. Mantıklı bir karar vermem gerekiyordu çünkü hayatım elimden gidiyordu. Ona bir mektup yazdım çünkü karşılıklı konuşsaydık belki yine bitmeyecekti. Bana; "Seni birileri doldurmuş" dedi. Ozan'a karşı beni herkes doldurdu, "Sana göre çocuk değil, seni taşıyamıyor" diyorlardı. Ben hep görmezlikten geldim. Annemle bütün para hesaplarımız ortaktır, iki yıl boyunca bana hiç para vermedi. Bunu hiç dert etmedim, elimin tersiyle ittim. Çünkü bende çok zengin bir yürek var. Ozan'ı, annesi babası destek olmadığı için herşeyi benim sırtlanmam annemi üzdü.

* Tekrar barışma ihtimaliniz var mı?

Hayır barışmam. Çünkü bu ilişkiyle kendi kendimi bitirdim bir anlamda. Babasız büyüdüğüm için korkunç bir sevgi arsızlığım var. Bunun için hatalara düşebiliyorum. Artık Ozan'a karşı hiçbir şey hissetmiyorum.

* Boşanmanın ardından gece gezmelerine başladınız ve bu arada yanınızda hep değişik isimler görür olduk. En çok da Cengiz İmren ile... Şu anda hayatınızda birisi var mı?

Bazı insan üzüldüğü zaman yataktan çıkmaz, bazıları evinden kendini atar. Ben her ayrılığın ardından kendimi üç-dört gün dışarı atarım. "Seren dağıttı" demeleri çok önemli değil, kendi kendime terapi yapıyorum çünkü. İlişkilerimi saklayan bir insan değilim. Ama yok şu an bir birlikteliğim yok. Cengiz İmren ise çok sevdiğim bir arkadaşım.

* Yeni bir ilişkiye hazır mısınız?

Üç-dört ay daha hayatıma kimse girmeyecek diyemem. Sevgiye karşı kapımı kapatamam. Bana sahip çıkacak, sırtımı dayayabileceğim, kuvvetli, gerektiğinde kendisinden korkabileceğim, benden üstün görebileceğim, yani adam gibi bir adam istiyorum artık! Her beraberliğimde, benim dediğim oldu. Hayatımdaki en büyük çelişkidir bu. Erkek gibi olayım, hediyeler alayım, sürprizler yapayım istiyorum ama bir yandan da, karşımdaki insandan şahsiyet bekliyorum! Şahsiyetsiz bir tip arıyorum yani... (gülüşmeler)

* Bundan sonraki ilişkilerinizde yine aşk mı ön planda olacak yoksa mantık mı?

Benim sevgilerimde mantık arayamazsınız, olmadık birisine aşık olarak bulabilirsiniz beni. Bir simitçiye bile, "Hayatıma hoş geldin" diyebilirim.

* Hareketli, neşeli bir Seren Serengil, yanındaki erkeğin daha ağır olmasını mı istiyor?

Biraz ağır olacak, ben ondan korkacağım. Her zaman gülmeyecek! Erkek olduğunu bana hissettirecek bir erkek istiyorum! Beni elinde tutması için çocuksu olacak ama her hareketimde; "O ne der?" diye durup düşündürecek.

* Pek çok insan bu ilişkinin başından beri reklam olduğunu söyledi. Boşanmanız da reklamın son halkası olarak algılandı. Kaset öncesi bir reklam mı bu?

Kasetimin çıkmasına 1 ay var. Reklam olsaydı, 1 ay sonra ayrılırdım. Ben ne zaman mesleğimi düşünerek hareket ettim ki? Öyle olsaydı evlenmezdim. Çünkü kadın sanatçılar için evlilik ayak bağıdır. İki tane boşanma resmimin çıkması nasıl bir reklamdır? 12 yıldır hep gündemdeyim. Bu tip reklamlara ihtiyacım yok. İlginçtir, daha önce de hatalar yaptığım halde her geri döndüğümde bıraktığım yerden devam ettim, insanlar hep beni kabul etti.

Şengül BALIKSIRTI



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır