kapat
31.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Bikinimin üstü gitmiş

Önce itiraf.com'da kirli çamaşırlar döküldü, ardından 'Reha Muhtar'a İtiraf' programında Türk halkının sıkıntılarını dinledik. Genç kızlar durur mu?.. İşte Cosmo Girl dergisine gelen itiraflar...

Denizde deve güreşi oynarken faka bastım
Geçen yaz arkadaşım ve sevgilimle denize gitmiştik ve denizde deve güreşi oynuyorduk. Ben sevgilimin omuzlarında, arkadaşım da erkek arkadaşının omuzlarındaydı. Birbirimizi suya düşürmeye çalışırken benim bikinimin üstü çıkmış. Ben bunun farkında bile değildim. Arkadaşımı suya düşürdüm diye sevinirken, erkek arkadaşımın bana bakıp sırıttığını gördüm. Ben hala hiç bir şeyin farkında değilim ve kahkahalar atıyordum. Arkadaşımın bana bakıp "Melike o hal ne!" demesiyle benim durumu farkedip suya girmem bir oldu. Nasıl utandım anlatamam adeta yerin dibine girmiştim.

Birbirlerini ıslattılar ama tanışmamıza vesile oldu
Biz iki kız arkadaş Bağdat Caddesi'nde bir restorana gittik. Yan masadaki yakışıklılar bizi kesiyordu. Onlardan birinin içecek almaya gittiğini görünce arkadaşım da çocuğun arkasından bizim içeceklerimizi almaya gitti. Çocuk arkadaşımın arkasındaydı; arkadaşım ise farkında değildi. Ben ona seslenince elinde içeceklerle hızla bana doğru döndü ve çocuğa çarptı!!! Arkadaşımın elindeki içecekler çocuğun üstüne, çocuğun elindeki içecek ve yiyeceklerde yere ve arkadaşımın üstüne döküldü! Herkese rezil olmuştuk ama çocuklarla da bu sayede tanıştık.

Çelmeyi yedim, eteğim aniden açılıverdi!
Bir gün okulda arkadaşlarımla birlikte her zamanki grubumuzla dolanıyorduk. O gün serbest kıyafetti ve hepimiz çok karizmatiktik. Bir ara koridorumuzda yine havalı havalı dolanırken, ortalık aniden çok kalabalık olmuştu. Ben de orada birinin bana çelme taktığını fark etmemiştim ve yoluma devam etmiştim. O gün yoğun adetim vardı (!) ve kendimi yerde buldum. İşin kötüsü hoşlandığım çocuk ordaydı. Altımdaki etek açılmıştı ve tabii ki herkes pedimi görmüştü!!! O günden sonra maalesef kimsenin suratına bakamaz olmuştum. Neyse ki o çocukla bir hafta sonra çıkmaya başladım.

Kaçarken yanlışlıkla diğer tuvalete saklandım
Birgün arkadaşımla spor olsun diye bisiklete binmeye gidecektik ama annem, çok fazla işçi var diye yat limanının bitiminden öteye gitmemi istemiyordu ama tabii bize bunlar söker mi... Biz de son sürat gidiyoruz; sonra haydi McDonald's'a gidip dondurma yiyelim dedik (sözde spor yapıyoruz)... Tabii gittik, benim içimde bir sıkıntı çünkü annemin işyeri yakında. Aman Allahım, bir baktım annem kafasında da kasket, geliyor. Ben hemen içeri kaçtım; ordaki elemana tuvaleti sordum; o da işaret etti. Koştum tuvalete girdim. Uzun süre de saklandım ama sonra ne göreyim meğer kızlar tuvaletine girmişim.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır