kapat
31.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Saatinizi sekse ayarlayın

İnanmayacaksınız belki ama seksin de yapılması için uygun saatleri var. Doğru zamanı bulmak için mutlaka okuyun!. Genelde herkes, gün içinde seksin gerçekleştiği saatin önemi olmadığını zanneder. Bunun sadece kişisel zevke ve isteğe bağlı olduğunu düşünür.

16. Yüzyılda İtalyanlar seks için en uygun zamanın bir yemek sonrası, uykudan önce ya da sabah olması gerektiğini savunurlarken, İspanyollar asla gecenin tam ortasında olmaması gerektiğini, en iyisinin uykuya dalmadan önceki an olduğunu düşünüyorlarmış.

Ama geçmişten bugüne dek tartışan bilim adamları tüm bu fikirlerin tamamen yanlış olduğunu söylüyorlar. Günümüzde, seksologlar iki kişinin istediği ortak anın seks için en uygun zaman olduğu konusunda birleşiyorlar. Tabii eğer ikinizin ortak boş bir anı olursa... Yine de şu bir gerçek ki sabah, öğlen ya da gece, hepsinin birbirinden çok farklı yüzleri var.

Sabah öpücüğü
Avantaj: Hala yatağın içindesinizdir. Erkekler sabah kalktıklarında fizyolojik yapılarından dolayı ereksiyon halinde olurlar. Bu andan faydalanmamak gerçekten yazık olur ama yine de tensel çekim ve aceleciliğin birkaç önlemi gözardı etmesine izin vermeyin. Öncelikle eğer çocuğunuz varsa, odaya girmeyeceğinden emin olun ya da en iyisi kapıyı kilitleyin. Eğer size tepside mükellef bir kahvaltı sunmuşsa, yatakta sorun olmaması için, onu ortadan kaldırın. Eğer sevgiliniz formdaysa, sakın bu sınırlı zamanı boşa harcamayın; çünkü en ufak hareketiniz onu heyecanlandıracaktır. Yatarken yeni kalkmış gibi görünmek yerine daha seksi görünürseniz bu daha etkili olacaktır. Bunun yanı sıra, günün bu anından yararlanırken fedakarlık yapmanız gereken bazı durumlar da olacak. Örneğin cinsel ilişkiniz sırasında onu diş fırçalamaya göndermek o anki tüm heyecanı yok edecektir.

Problem: Yaşayacağınız zevki sıcak bir kahve ya da poğaça için erteleyecektir. Onu iğneleyici laflarla sıkmanız bir şey kazandırmaz. O sizinle yaşadığı sabah kaçamağından memnundur.

Sabah 10 ile 12 arası
Avantaj: Şanslısınız, çünkü farkında olmadan bu saatlerde öğün atlayarak aslında rejim yapmış oluyorsunuz. Yeme tutkusunun seks isteğinden daha baskın olduğunu göz önüne aldığımızda bile, seks için seçilen saatin akşam 5 ile 7 arasından, sabah 10 ile 12 arasına olduğunu görüyoruz. Bazıları soslu biftek ile spagetti arasında seçim yapmaya çalışadursun, siz çoktan soluğu sevgilinizle evde almış olacaksınız.

Yatak odasında, başlangıç olarak yumuşak dokunuşların ya da bir masajın hayalini kursanız da, bu gevşeme modunun durumunuzla hiç alakası olmayacak. Rahatlığı yakalayabilmek için yastıkları ve yatağı düzeltip hazır hale getirin ki o da kendini mükemmel hissetsin. Hatta bu onu o kadar gevşetecek ki sizden perdeleri çekmenizi istediği anda bile "Tanrım, ne olur biraz canlansın" diye yalvarmaya başlayacaksınız.

Neyse ki öğle tatili için o kadar yol geldi, fazla panik yapmaya gerek yok, eninde sonunda formda olacak. Nitekim bir saat sonra, saçlarınız biraz dağılmış ama yüzünüzde bir gülümsemeyle işyerinize doğru ilerliyor olacaksınız.

Problem: Yemek yemeğe vakit bulamayacağınızdan ve de işe her zamankinden daha aç bir şekilde döneceğinizden her ihtimale karşı işyerinizde bir sandviç bulundurmalısınız!

Siesta zamanı
Avantaj: Arkasından uzun ve keyifli bir uyku çekebilirsiniz. Günün bu zamanı gerçekten bambaşka... Dışarıda deliler gibi yağan bir yağmur ya da her yeri kavuran bir güneş olabilir ama hiç fark etmez. Hiçbir durum yakaladığınız o anı değiştiremez, hatta aksine daha da romantikleştirir. Yapmanız gereken tek şey onun vücudunda yolculuğa çıkmak.

Çünkü o şimdiden ellerini yavaşça tişörtünüzün arasından sokup, karnınıza doğru ilerliyor olacaktır. Siesta zamanı çiftlerin en uysal olduğu zamandır, her adım yavaş yavaş gerçekleşir, ama gereken süreyi de aşmaz. Her şey o kadar yerinde ve zamanındadır ki, televizyonda en sevdiğiniz programın başlaması bile sizi o an alakadar etmez. Bitiş de aynı başlangıç gibi muhteşemdir, yumuşak ve sakin...

Problem: Uyuması sadece 1-2 dakika alacaktır. Ne de olsa siesta zamanı... O andan itibaren yatakta en ufak hareketiniz, uykusunu böleceği için onu deli edecektir.

Akşam 5 ile 7 arası
Avantaj: Gün içindeki en vahşi anınızdır. Günün bu anı tüm fantezilerinizi serbest bırakmak için en uygun zamandır. Uzmanlar da akşam 5 ile 7 saatleri arasında kişilerde fazla enerjiyi harcama isteği ve de alışılmadık şeyler yapma eğilimi olduğunu söylüyorlar. Eğer bu an için hazırlıklıysanız, şanslısınız. Sizi unutulmaz bir an bekliyor. İkinizin aklından geçen fantezilere siz bile inanamayacaksınız ve hepsini teker teker uygulamak için de bir o kadar istekli olacaksınız.

O ise gitgide daha da arzu duyacak ve hiç tatmadığınız zevkleri tadacaksınız. Hatta tüm çekingenliğinizi bir kenara bırakarak ondan tüm bunları tekrarlamasını isteyeceksiniz. İlişki sona erdiğinde adeta bir hafıza kaybı yaşayacaksınız, neden buradasınız, ne zaman geldiniz, her şey kafanızda karmakarışık olacak. Sonra ise her şey rutine geri dönecek, geri kalan işlerinizi halletmek için toparlanacaksınız. Dün bu saatlerde neler yapıyordunuz, bugün ise...

Problem: Siesta keyfinin aksine, bu saatlerde yumuşak dokunuşlar yerini vahşi dürtülere bırakır. Bu nedenle ev bu saate uygun bir seçim değildir. Heyecanı arttırmak için asansör ya da arabanın arka koltuğu gibi tehlikeli yerleri seçmek uygun olacaktır.

20:30 filmi öncesi
Avantaj: Ne zaman biteceği bellidir. Bu saati seçen çiftlerin çoğu, uzun bir flört dönemi sonrası muhteşem ve romantik bir düğünle evlenmişlerdir. Ama artık seksi keşfetmenin zamanı da gelmiştir...

Sonunda bu anlar için de birlikte olduklarını kavramaya başlarlar... Yine de seks hayatları çok açık olmaz, bir utangaçlık her zaman vardır. Yataktan banyoya geçerken bile çiftten biri üzerine kamufle amaçlı bir şey alır. İlişki süresince onun vücudunu keşfetmek, fantezilerinizi sessizce fısıldamak için zamanınız vardır. Bittiğinde ise saat zaten 20:53'dür ve sonuçta bir kez iki tarafa da yetmiştir. Zaten birazdan Pazar sineması da başlayacaktır.

Problem: Televizyon programına hiçbir zaman güven olmaz.

20:30 filmi sonrası
Avantaj: Filmi görmüş olursunuz. Eğer filmden sonrayı tercih ediyorsanız, kesin olan tek şey kaçta başlayacağınızdır. Çünkü, çiftlerin performansı ve davranışı izledikleri filme göre değişebiliyor. Nitekim fanteziler de öyle... Eğer film bir Brad Pitt filmi ise beklentiler doğal olarak artıyor, bizler ilişki sırasında romantik bir ortam, ruhumuzu okşayan gözler ama bir o kadar da şehvetli birini düşlerken, o an neyle karşılaşırsak karşılaşalım bizi hayal kırıklığına uğratıyor. Tabii aynı şey onun için de geçerli, sizden Penelope'un masumluğunu ve Cameron'ın ateşli halini aynı anda isteyebilir. Bu nedenle onun beklentilerine saygılı olun

Problem: İlişki sırasında çok tartışma çıkabilir, ne de olsa beklentiler değişecek.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır