kapat
31.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Gece hayatının küçük kuzucuğu

Annesi Burcu için, "Koynumdan çıkarıyorum, sahneye çıkıyor, yine koynuma sokuyorum" diyor... Sevim Egesoy ve kızı Burcu geçenlerde gazetelerin magazin sayfalarına manşet oldu.

Çünkü Burcu, annesinin patroniçe olduğu ve kendisinin de şarkı söylediği barda, sevgilisi Mete Küçükberber'le, annesinin gözü önünde neredeyse "sevişmişti". Aktüel dergisi olayın ardından Sevim-Burcu Egesoy'la ilginç bir röportaj gerçekleştirdi. İşte anne-kızın keyifli bir "kuşaklar çatışması" sergilediği söyleşi...

* Sevim Hanım 16 yaşında çıkmış ilk kez sahneye. Burcu sen kaç yaşındasın?

Burcu Egesoy: 21

Sevim Egesoy: 13'ünde evlendim 14'ümde doğurdum Burcu'yu. Ağabeyini 13'ümde. 64'lüyüm, kimse inanmıyor. Aslen Karadenizliyim ama dedelerim Rus. Böyle beyaz, tüysüz bir aile bizimki.

* Ne zaman başladın şarkıcılığa?

B.E.- Üç ay oldu. Annem kulübü açtığından beri.

S.E.- Kulüp açıldığında "Ben şarkı söyleyeyim" dedi. Provası yok, repertuvarı yok. Müşteri geldi. Söyledi. Kendi dükkanımız zaten. Sen çık, ben çık derken başladı. Kılık kıyafeti de kostüme dönüştü. Kulağı da çok iyi. Küçük kuzucuğum o...

* Eleştiriyor musunuz Burcu'yu? Ne tavsiye ediyorsunuz?

S.E.- Hiçbir şey tavsiye etmiyorum. Çünkü o çok akıllı bir kız. İçkisi, sigarası yok. İçeni de sevmez. Ama hayatında ilk defa bir aşk olayı yaşadı, insanlara küstü. Psikolojisi tamamen bozuldu. Ben de biraz açılır diye "şarkıcılığa başla" dedim. Gençsin, güzelsin, altyapın var, arz, talep var.

B.E.- Mankenlikten şarkıcılığa geçti olayına karşıyım. Herkes öyle yorumluyor. Annem zaten şarkıcı. Ben zaten temelden başlamışım. Piyano dersleri aldım, bale, jazz dance, hip hop, artistik patinaj...

S.E.- Küçük Shakira'm o benim. Koynumdan çıkarıyorum, sahneye çıkıyor, yine koynuma sokuyorum. En çok aşk konusunda eleştiriyorum Burcu'yu. Bana baksın ders alsın. İstemiyorum aşk yaşamasını, kendini işine versin.

* Neden? Ne oldu size?

S.E.- Çok iyi bir yerdeyken aşık oldum, eve kapandım. Yemek falan yaptım. İşime ara verdim, medyaya ara verdim. Evlilik olsa anlarım. Kendi ekonomik durumunu düzelt, aşkını sonra yaşa.

B.E.- Aman annee...

S.E.- 96'da evlendim ben. Eşim şu an cezaevinde. Portekiz Cezaevi'nde 3. senesi. Eniştesinin bir hatası yüzünden girdi. Bir ay öncesine kadar hiçbir erkeğe acaba mı diye bakmadım ama artık ayrılmayı düşünüyorum. Bütün ailesini de savcılığa verdim. Psikolojim çok bozuk. Deprasyondayım.

B.E.- Anne depresyon!

S.E.- Depresyon... Ne eşimden, ne ailemden hiç destek gelmedi. Kadın başıma tekrar başa döndüm. Gece hayatında çalışmak hiç kolay değil. Maddi manevi büyük zarara uğradım. Bunlar sana tecrübe olsun.

* Burcu, Fulden Uras'a benziyor galiba...

B.E.- Sakın öyle yazmayın, kavgalıyız şu ara.

S.E.- Burcu, Fulden'in kocasının kardeşiyle beraberdi. Tam 3 sene. Başımıza çok iş açtı o çocuk. Silahlar konuştu. Burcu hala kendine gelemedi. Burcu'nun hiç estetiği yok. Melezdir. Babası Adanalı, ilk eşim yani. Arap fellahı. Ağız burun ona benzemiş, çok yakışıklıydı.

* Bundan sonra hedefleriniz neler?

B.E.- Albüm yapacağım. Oyuncu ve sunucu olmak istiyorum.

S.E.- Şimdi kulüpler çok değişti. Kriz etkiledi. 4-5 masam dolsa, başka dükkanlar kıskanıyor, kaç kere kapamaya geldiler ama 2 kadın baş etmeye çalışıyoruz. Mücadele vermeye devam edeceğim ama bir de bana sorun.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır