kapat
31.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Benim derim fil derisi gibi

Kişiliği ve ilişkileri kelimenin tam anlamıyla milletin ağzına sakız olan Derin Mermerci, bütün bunlara katlanabilmesini "deri"sinin özelliğine bağlıyor ve "Ben hiçbir şeye üzülmem, çünkü değmez" diyor.

"Ben kimim ki? Çalışmıyorum, üretmiyorum" diyen Mermerci içini GÜNAYDIN'a döktü: "Herkes yüzlerce ilişki yaşadığımı zannediyor ama ben daha aşık bile olmadım."

Magazin basınının "Dişi Kazanovası" Derin Mermerci belki inanmayacaksınız ama henüz 21 yaşında. Paris-İstanbul arasında mekik dokuyor. Her İstanbul'a gelişinde orada burada, onla bunla fotoğrafları yayınlanıyor. Bugüne kadar sadece "üç" ilişki yaşamış ama magazin basınında çıkan haberlere bakılırsa bu sayının "üç yüz" olması gerek...

Derin'le "uğraşmaya" daha orta okuldayken başlamışlar. Çünkü Tansa ve Yosun (ablaları) Derin'i her gittikleri yere götürmüşler. "15 yaşındayken 25 yaşında gibi yaşamaya başlamıştım" diyor. Aslında amaç ona babasızlığı hissettirmemekmiş ama basın çok üstlerine gelmiş. Bu yüzden, Derin lise birde bunalıma girmiş ve eve kapanmış. 1.5 yıl en yakın arkadaşının doğum gününe bile gitmemecesine... Bir gün bir arkadaş ziyaretinden döndüğünde gazetecileri yine kapının önünde görünce bir gecede Amerika'ya gitme kararı almış. Saçlarını kestirmiş, (bunalıma giren kadın davranışı) Boston'a gitmiş ve Lise 2'yi orada okumuş. Ama Türkiye'de Saint Joseph'den mezun olmak istediği için Lise 3'de geri dönüp kendi okulunu bitirmiş.

Üniversite için tekrar Amerika'ya giden Derin geçen yıl kaydını Paris'e aldırdı. Şimdi tatillerde ve boş günlerinde İstanbul'a geliyor ve her geldiğinde bir "Derin fırtınası" estiriyor.

* 21 yaşındasın ama herkes seni tanıyor. Hiçbir şey yapmamana rağmen...

O benim en büyük kompleksim. Bir mekana girdiğimizde "Hoş geldiniz Derin Hanım" diyorlar çok utanıyorum. Ben kimim ki? Çalışmıyorum, üretmiyorum. Henüz öğrenciyim.

* Senin için hayatın anlamı nedir?

Sağlık huzur ve ailemin bütünlüğü çok önemli. Kısmete çok inanırım. Ama hiçbir şey için üzülmem. Fil derisinden yapılmış derler benim için. Paraya da önem vermem. Babamın çok parası vardı ama kurtulamadı.

* Hiç aşık oldun mu?

Hiç aşık olmadım. Aşk insanı değilim. Güçlüyüm ben. Mantığa önem veririm. Aşkta mantık ikinci planda kalıyor. Ben sevgi insanıyım. Sevmeyi severim.

* Çok ilişki yaşadın mı?

Hayır, sadece iki tane... Hatta birini şu sıralar yaşıyorum. Aslında ben erkeklerle çok mesafeliyimdir.

* Ne olacaksın?

Hiç belli olmaz. Ben şimdi "Design Marketing" okuyorum. İyi bir şirketin pazarlama bölümünde çalışabilirim.

* Aile şirketinde çalışmayacak mısın?

Onlarla Tansa ve Yosun ilgileniyor. Babamın tarafıyla ortak bir tekstil fabrikamız var. Fabrika dışında emlak işleri de var. Eğer ablamlar bizimle çalış derlerse çalışırım. Ama kendimi başka bir alanda da kanıtlayabilirsem ne mutlu bana...

* Mermerci soyadı senin için ne ifade ediyor? Arkadaşlarını da böyle ünlü soyadları olanlardan mı seçiyorsun?

Benim dostlarım ünlü ailelerin çocukları değiller. Onlarla çok rahatım, gecenin üçünde bile arayabilirim. Soyadı bana hiçbir şey ifade etmiyor. Ben Mermerci soyadıyla gurur duyuyorum ama babam çok akıllı, çok dürüst bir adamdı onun için, yalnızca bu yüzden!

* Gecelik ilişkiler yaşadığını, 300 kişiyle beraber olduğunu söylüyorlar...

Öyle sansınlar... Hesap verecek hiç kimsem yok şu hayatta. Annemin ve ablamların aklına her zaman inanırım. O yüzden çok rahatım. Sınırsız özgürlük verdiler bana... Bir tek soyadıma leke getirmememin ağırlığı vardır.

* Evlenmeyi düşünüyor musun?

Erken evlenmek, erken anne olmak istiyorum. Türk ile evlenmek niyetindeyim, ortak kültürlere değer veriyorum. Anneme saygı duysun istiyorum. Ama annem Türk ile evlenmemizi istemiyor.

Sibel ARNA



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır