kapat
31.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

İşte insan

Metin Akpınar'ın sunduğu "Yarınlar Umut Olsun" programına katılan işsiz bir hayırsever, 4 yaşındaki Duygu'nun tedavisi için bağış yaptı. 1.5 yıldır işsiz olan Ahmet Nazif Isı, "Kalbi delik küçük kızı gördüğümde aklıma kızım geldi" dedi

Yayınlanmaya başladığından bu yana onlarca umutsuz insana yardım eli uzatan "Yarınlar Umut Olsun" programına katılan Ahmet Nazif Isı adlı hayırsever izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Kalbi delik olan ve hemen ameliyat edilmesi gereken küçük Duygu Ölmez'e 20 milyon lira bağışlayan Isı'nın evli ve 1 çocuklu olduğunun, 1.5 yıl önce de işsiz kaldığının açıklanması üzerine herkes "İnsanlık bu" dedi.

Çok değil ama..
Metin Akpınar'ın sunduğu programa katılan Isı, Duygu'nun dramını görünce kendi kızının bir dönem yaşadığı sağlık problemlerinin aklına geldiğini söyledi ve "Ailem belki 2-3 hafta et yiyemeyecek ama küçük Duygu'nun hayatından önemli mi?" dedi.

Ünlülerden destek
atv'de yayınlanan ve bugüne kadar Türkiye'nin en ünlü isimlerinin de katılarak katkı sağladığı "Yarınlar Umut Olsun" programında hayırseverler Hülya Avşar'dan tenis dersi alma, Muazzez Ersoy ile düet yapma, Sakıp Sabancı ile yemek yeme imkanı buldular.

Dilek SANCILI



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır