kapat
29.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kısa kısa kısa

Miniklere tam destek
Beşiktaş Menajeri Sinan Engin ile futbolculardan İlhan ve Tümer, Fox Kids Kupası finalleri için dün İspanya'ya giden BJK Koleji bayan ve erkek takımlarını okullarında ziyaret ederek uğurladı. İlhan ve Tümer'in şampiyonluk sözü aldığı çocuklar, iki yıldızı "Siz de bize lig şampiyonluğu sözü verin" diye sıkıştırdı. Türkiye elemelerinde birinci olan BJK Koleji takımları, 29 Mart-2 Nisan arasında Barcelona'da yapılacak organizasyonda ABD, Almanya, Arjantin, Brezilya, Kolombiya, Danimarka, Fransa, Hollanda, İngiltere, İspanya, İsrail, İtalya, Meksika, Paraguay, Peru, Polonya, Romanya ve Şili ekipleri de mücadele edecek.

Mirsad coştu
Basketbolda dün akşam Moskova'da oynanan CSKA Moskova-Maccabi Tel Aviv maçı öncesinde Mirsad Türkcan'a Türkiye'nin tanıtımına yaptığı başarılı katkılardan dolayı bir plaket verildi. Maçı ise CSKA 81-77 kazandı. Süper bir performans ortaya koyan Mirsad 18 sayı atıp 10 da ribaud aldı ve maça damgasını vurdu. Maccabi de ise 6 dakika sahada kalan Hüseyin Beşok 8 sayı atıp, 2 ribaund aldı. Bu arada İbrahim Kutluay'ın 11 sayı attığı maçta Panathinaikos, Olympiakos'u 88-78 yendi.

Lakers tepetaklak
NBA'de normal sezonun birinciliği için Sacramento Kings ile kıyasıya bir mücadele veren son iki sezonun şampiyonu Los Angeles Lakers, Phoenix Suns'a deplasmanda 118-106 yenildi. Diğer sonuçlar ise şöyle: Hornets-Magic:f111-104, Celtics-Warriors:f102-99, Pistons-Knicks:f89-82, Raptors-Heat:f81-80, Sonics-Grizzlies:f96-82, 76'ers-Nets:f80-88, Blazers-Spurs:f98-93.

Liderin maçı Ünsal Çimen'in
Süper Lig'de 29.hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Lider G.Saray'ın D.Bakır deplasmanında yöneteceği zorlu maçı Ünsal Çimen yönetecek. Diğer hakemler: Trabzonspor-Çaykur Rizespor:fMuhittinfBoşat, İstanbul-Kocaeli: M.Selçuk Dereli, G.Antep-A.Gücü:fOrhanfErdemir, Göztepe-Malatya: Yılnur Önen, Samsun-Y.Yozgat:fKuddusi Müftüoğlu, G.Birliği-F.Bahçe: Mustafa Çulcu, Bursa-Denizli:fİsmet Arzumanf

Orta'ya ödül
Türkiye'nin ilk kadın hakemi, antrenörü ve maç spikeri Lale Orta, Uluslararası Olimpiyat Komitesi'nin 'Kadın ve Spor 2002' ödülünü kazandı. IOC tarafından, 5 kıtada kadınların spora katılımları konusunda öncülük eden ve örnek olan kişi ve kurumlara verilen ödülü kazanan ilk Türk bayan FIFA hakemi Lale Orta, 26 Nisan'da IOC'nin Lozan`da bulunan merkezinde düzenlenecek törende ödülünü alacak.

Aykut Kocaman'a 20 gün ceza
PFDK İstanbulspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman'a, A.Gücü maçında sahaya girip hakeme itiraz ettiği için 20 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.Aynı karşılaşmada kırmızı kart gören İstanbulsporlu Cenk ise 2 maç ceza aldı. G.Birliği maçında çıkan olaylar nederiyle Malatya'ya da 500 milyon para cezası geldi.

Cenk mahkemelik
İstanbulspor'un golcü futbolcusu Cenk, menajeri Saffet Sancaklı ile mahkemelik oldu. Adanaspor'dan İstanbulspor'a transfer olan Cenk, bu transferde devredışı olmasına rağmen sözleşmeye göre Sancaklı'ya ödemesi gereken 25 bin $'ı ödemedi. Sancaklı'nın başlattığı icra takibine de itiraz eden Cenk için, avukat Şamil Çağlar, İstanbul 3.Asliye Hukuk Mahkemesi'ne 105 bin dolarlık bir dava açtı. Çağlar, "Cenk bizden habersiz transfer yapamaz" diye konuştu.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır