kapat
29.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
İkili ilişkilerinizde yeni gelişmeler gündeme geliyor. Eşinizle veya ortağınızla organize çalışmalara katılabilir, arkadaş toplantılarında yer almaktan hoşlanabilirsiniz. Gerginlikler azalıyor.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Günlük işlerinizde arkadaşlarınızın ve birlikte çalıştığınız kimselerin desteğinden faydalanabileceğiniz bir gündesiniz. Sağlığınızla ilgili sorunlara eğilebilir, vücudunuza özen gösterebilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Aşk yaşantınızdaki gelişmeler sosyal hayatınıza canlılık getirebilir. Aileniz ve çocuklarınızla iyi anlaşabileceğiniz bir gündesiniz. Hobilerinizle ilgilenmek ve alışveriş yapmak için fırsatlar bulabilirsiniz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Zihinsel yönden aktif olmanız iş yaşantınızda başarılı olmanıza yardımcı oluyor. Ev ve iş yaşantınız arasındaki dengeyi kuramamak yüzünden gerilim yaşayabileceğiniz görülüyor.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
İletişim konusunda aktif bir gündesiniz. Yakın çevrenizde kısa yola gidebilir veya sürpriz misafirlerinizi ağırlayabilirsiniz. Anlaşmaların gündemde olabileceği bugün dostlarınızın fikirleri size ilham verebilir.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Maddi konuların ön planda olacağı bugün yatırımlarınızı yönlendirirken tek başınıza karar almak isteyebilirsiniz. Bu durumun hisseli paralar konusunda problemler çıkarabileceği görülüyor.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Kişisel girişimlerinizi uygulama fırsatları bulabilirsiniz. Kendinize güvenle hareket etmek meslek yaşantınızda başarılı olmanıza yardımcı oluyor. Eşinizle maddi konular hakkında tartışmanız mümkün.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Bir çok konuda düşünme ve planlama aşamasında kalabileceğiniz bir gün. Kendinizi ön planda hissetmekten çekinebilir, başkalarına yardım edebilirsiniz. Sağlığınızı ihmal etmeyin.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Sosyal ortamlarda ve grup çalışmalarında aktivite gösterebilirsiniz. Önemli konularda dostlarınızın desteğini alabilir ve sırlarınızı paylaşabilirsiniz. Aşk konusunda aradığınız heyecanı buluyorsunuz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
İşbirliğinin faydasını mesleğiniz konusunda da görebileceğiniz bir gündesiniz. Romantik ilişkilerinizde istikrarlı bir yapı sergilemeniz sizi beğenenlerin sayısını arttırabilir.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Yeni çevrelerle ilişkilerinizin güçlenebileceği ve yurtdışıyla bağlantılarınızda hızlı gelişmeler gözleyebileceğiniz bir gün. Kültürel faaliyetlere katılmak ve egsantrik ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Bu gün aşk konusunda hızlı gelişmeler yaşayabilir fakat bunları gizli tutmak isteyebilirsiniz. Sosyal yaşantınızda beğenileriniz yüzünden huzursuzluk duyabilleceğiniz görülüyor.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır