kapat
29.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Efes de pes etti

Avrupa Şampiyonu Kinder Bologna'ya kök söktüren temsilcimiz sahadan mutlu bir sonuçla ayrılamadı ve Final-Four umutlarını bir başka bahara bıraktı

Basketbolda Avrupa Ligi'nde Efes Pilsen, İtalya'da Kinder Bologna'ya 77-71 mağlup olarak Final-Four şansını kaybetti. Maçın ilk yarısında pota altında Kambala ve Mehmet Okur'u iyi kullanan Efes Pilsen, Griffith'in oyunda kaldığı dakikalar içerisinde zorlandı. Uzun oyuncuların erken faul sorunu yaşaması nedeniyle sıkıntıya giren temsilcimiz bu olumsuz duruma rağmen maçtan kopmadı. İlk yarıyı ev sahibi takım 36-33 önde kapadı.

Hakan&Ataman maçta
İkinci yarıya fırtına gibi başlayan lacivert-beyazlı takım Kambala ile üst üste bulduğu sayılar ile etkili oldu. Fakat Efes, Smodis'i durduramadı ve 3.periyotu 56-53 yenik kapadı. Son periyotta rakibinin alan savunmasına karşı iyi hücum eden Efes, Ömer ve Brown'un üst üste iki üçlüğü ile 61-55 geriden gelip bitime 3 dakika 33 saniye kala 67-66 öne geçti. Fakat temsilcimiz bu dakikalarda çok hata yaptı ve Smodis ile Griffith'in sayılarına engel olamadı. Bu arada maçı Ergin Ataman ile Hakan Şükür de izledi.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır