kapat
29.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Ogün bırakıyor

"Artık yoruldum. Dünya Kupası finallerinin ardından futbolu bırakacağım. Kötü oynarken tamam ama iyi oynarken bile aldığım eleştiriler beni yıprattı."

Zirvedeyken gitmeliyim
F.Bahçe kaptanı Ogün'den şok karar... Yıllarca Trabzonspor forması giydikten sonra 1999-2000 sezonunda sarı-lacivertli takıma gelen ve ikinci yılında şampiyonluk yaşayan Ogün, Dünya Kupası finallerinin ardından futbolu bırakacağını açıkladı. Tecrübeli yıldız, "Futbolu zirvedeyken bırakmak istiyorum. Dünya Kupası finallerinde Milli Takım'la birlikte çok üst seviyelere geldikten sonra sahalara veda edeceğim. Bunu artık her zamankinden daha ciddi düşünmeye başladım" ifadesini kullandı

Yazarlarla yakın olmadım
Kendisine yönelik eleştirilerin zaman zaman yıkıcı olduğunu söyleyen Ogün, "Ben F.Bahçe yazarları ile yakın olmadım. Oturup onlarla birlikte yemek yemedim. Belki de bunun için eleştiriliyorum. Kötü oynadığım zamanlarda bunu kendim de söylüyorum. Ama iyi oynadığım maçlar sonrasında da kötü eleştiriler oluyor. Mücadelem bu tip insanlarla... Eleştiriler yapıcı olmalı. Bunlar güzellikleri de beraberinde getirir. Ama yaptığınız iyi işlerin kötülenmesi, bir süre sonra insanı fazlasıyla yıpratıyor" dedi

Her mevkiide oynarım
Liberoda mı yoksa orta alanda mı başarılı olduğu sorusuna yanıt vermek istemeyen Ogün, "Bunun cevabını hoca verir. Bu onun takdiri. Ama ben görev verilen her yerde oynarım. G.Antep maçında orta saha güçlü olduğundan başarılı gözüktük. Bundan sonra da böyle olacak sanıyorum" diye konuştu. Ligdeki şampiyonluk yarışına da değinen Ogün, "Yarış çok kızıştı. Tüm maçlarımız çok zor geçecek. Rakipleri ayırmıyorum ama bana göre Beşiktaş'la oynayacağımız maç hepsinden önemli. Bu maçı alırsak büyük avantaj yakalarız" yorumunda bulundu.

PFDK kararsız
Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'a hakaret ettikleri gerekçesiyle Ceza Kurulu'na sevk edilen, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve bazı yöneticilerle ilgili olarak PFDK karara varamadı. Dün konuyu görüşen kurul üyeleri, olayla ilgili olarak gazeteler ve televizyonlarda yer alan haberlerin yeniden incelenmesine ve dosyanın salı günü bir daha görüşülmesini kararlaştırdı.

Hakan şov yaptı
F.Bahçe, G.Birliği maçı hazırlıklarını tek idmanla sürdürdü. İki grup halinde kanatlardan gelen ortalara gol çalışması yapıldı. Uzun bir aradan sonra G.Antep maçında 11'de oynayan Hakan Bayraktar, yaptığı ortalardan sonra ceza alanı dışından şut çekti. Vuruşlarının çok büyük bölümü hedefi bulan Hakan 16 gol attı.

18 puan yemini
F.Bahçe'de yerli futbolcular dün Samandıra'da bir toplantı yaptı. Toplantıda kaptan Ogün ve Abdullah birer konuşma yaparak arkadaşlarını motive etmeye çalıştı. Eski kaptan Rüştü de şampiyonluğun önemini arkadaşlarına anlattı. Toplantının sonunda F.Bahçeli futbolcular kalan 6 maçta 18 puan alacaklarına yemin ettiler

F.Bahçe partisi iktidar olur
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler G.Birliği maçı için gittikleri Ankara'da bazı milletvekilleri ve bakanlarla görüştü. TBMM Başkanvekili Yüksel Yalova'nın verdiği yemeğe katılan yöneticiler, milletvekillerinden büyük ilgi gördü. Yalova, F.Bahçe Üniversitesi için çalışmalara başladıklarını açıkladı. Devlet Bakanı Şuayip Üşenmez, 'F.Bahçe Partisi' fikrini ortaya atarken, "Böyle bir parti kurulsa kesin iktidar olur. Bakın Meclis'in yarısı F.Bahçeli" diye konuştu.

Ferudun NİĞDELİOĞLU



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır