kapat
29.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Yönetimimiz ders olur

Bilgili: "Ülke tarihinin en büyük krizinde yeni bir takım kurduk, borcumuzu indirdik. Kriz yönetimimiz üniversitelerde ders olarak okutulur."

Değişiklik kaos getirir
Beşiktaş yönetiminde büyük bir değişiklik kulübü ve takımı kaosa sokar. Türkiye tarihinin en büyük krizinde yeni bir takım kurduk. Son iki ayda 32 milyon dolara çıkan banka borcumuzu 8 milyon dolara indirdik. Hasan Arat borcun ne olduğunu bilen, piyasayı ve kirizi çok iyi bilen bir insan. Değerlendirmelerini de ona göre yapmalı. Marttan beri uyguladığımız kriz yönetimi bütün şirketlere örnek olmalı, üniversitelerde ders olarak okutulmalı

Taşlar yerine oturuyor
Kongre sonrası kupayı kaldıracağız. Biz 6 maçımızı da kazanırsak rakiplerimizin puan kaybedeceğine ve şampiyon olacağımıza inanıyorum. Şu anda işler yolunda. Yeni bir değişime, taşları yerinden oynatmaya gerek yok. Çünkü taşlar yeni yeni yerine oturmaya başladı. Takım birbirini tanımaya, gözlerinden birbirlerini ne yapacağını anlamaya başladı. Şu anda spor otoriteleri tarfından Türkiye'nin en iyi futbol oynayan takımı kabul ediliyoruz.

Başarı için istikrar şart
Beşiktaş'ın son 6-7 yıllık başarısızlıklarının nedeni istikrarsızlıktır. Başarı için istikrar şart. G.Saray'ın sisteminin oturması ve başarıları, Fatih Terim ile başlayan istikrarlı sürecin sonrasıdır. Bir takımın oturması için 4 yıl gerekli. Biz bunun temellerini attık, arkası gelecek. Eldeki takıma takviyelerle çok daha güçlü bir Beşiktaş oluşturacağız. '3 yıldız alacağız... 5 futbolcu transfer edeceğiz' şeklindeki açıklamaları ve yaklaşımları doğru bulmuyorum

İkinci yıldız ile ilk defa
Futbol Federasyonu'nun Beşiktaş'ın 1957 ve 1958 Federasyon Kupası şampiyonluklarını yıldız sayımında kabul etmesiyle formasına ikinci yıldızı takmaya hak kazanan siyah-beyazlılar, bugün BJK İnönü Stadı'nda Antalyaspor'u konuk ediyor. Beşiktaşlı futbolcular, iki yıldızlı formalarını ilk kez bu maçta giyecekler. Teknik direktör Christoph Daum yönetiminde son idmanını dün akşam basına kapalı olarak gerçekleştiren siyah-beyazlılar, daha sonra Fulya Tesisleri'nde kampa girdi. G.Saray ve F.Bahçe'nin iki puan gerisinde üçüncü sırada bulunan Beşiktaş'ta Tümer tam olarak iyileşmediği için riske edilmeyecek. Yıldız futbolcunun yerine Bayram forma giyecek. Ahmet Dursun ve İlhan, Rize deplasmanında olduğu gibi ileride yanyana görev yapacak.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır