kapat
29.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Bunlar seviyesiz

"Benim şahsıma değil, oturduğum koltuğa eleştiri yapılıyor. Koltuk uğruna seviyeyi düşürdüler. Bu makama ve beni seçen üyelere saygısızlık ediliyor."

Beşiktaş'ı yaralıyorlar
Beşiktaş Başkanı Serdar Bilgili, SABAH'ı ziyaretinde şok açıklamalar yaptı: "Beşiktaş camiasının görmediği seviyesizlikte bir yarış yaşanıyor. Benim şahsıma eleştiri yapsalar, bir ölçüde kabul ederim. Ancak benim temsil ettiğim makama saldırılar var. Bu saygısızlık anlaşılır gibi değil. Beşiktaş yara alıyor. Afişlerde Sayın Arat için 'Güvenilir başkan... Beşiktaş'a yakışan başkan' gibi ifadeler kullanıyorlar. Beşiktaş'ın seçilmiş başkanı olarak ben güvenilir değil miyim, bana yakışmıyor mu?

Arat'a hiç yakışmadı
Benim güvenilir ve yakışan başkan olmadığımı iddia edenlerin, çıkıp bu iddialarını açıklamaları gerek. Yaptıkları, bana değil, Beşiktaş'ın başkanlık makamına ve beni seçen kongre üyelerine saygısızlıktır. Seçim kitapçığına Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'ni koymalarının ne anlamı var. Birilerinin çıkıp bunu izah etmesi gerek. Maalesef koltuk için bu yarışta seviyeyi iyice düşürdüler. Hasan Arat gibi birine bunları yakıştıramadım. Hiç kuşkusuz hatalarım olmuştur. Ancak bunlar Beşiktaş'ın kaderini etkileyecek hatalar değildi. Camiayla ilişkilerimde hata yapmış olabilirim

Halka arz bir devrimdir
Beşiktaş'ta kurumsallaşmayı gerçekleştirdik. Bu Beşiktaş için tarihi bir dönemeçtir. Birilerine belki iddialı gelecek ama açık söylüyorum, halka arz projesi de bir devrimdir. Beni eleştirenler ya da bana oy vermeyecekler daha çok kişisel kızgınlıklarından dolayıdır. Grup Siyah-Beyaz'a minnettarım. Her zaman yanımda oldular. Beşiktaş'a hizmet etmek için çalıştılar. Onlara, diğer gruplara olduğu gibi indirimli kombineler sağladık. Ayrıcalık yapmadık. Bu süre zarfında kara borsayı bitirdik.

Arat'ın projesi hayal
İnönü'nün iznini almak hayal. Keşke yapılsa, ama olmaz. İki yıldır bu işleri takip ediyoruz. Arat'ın belgesini inceledim. Biliyorsunuz; McDonalds yazısı bile indirildi. Ön cephe ya da arka cephe farketmiyor. Stad tarihi eser değil, doğru. Ancak bulunduğu alan itibarıyla tarihi bir doku. 22 metre üste çıkmak imkansız. Biz 7 metre inmeyi ve tartan pisti ortadan kaldırmayı planlıyoruz. Altındaki su kanalları için İSKİ ile konuştuk. Sorun yok.

Heyecanı biten gider
Son iki yıl diye bir açıklamam olmadı. İnsanın aşk ve heyecanı sürdükçe kalmasından yanayım. Süleyman Ağabey gibi çok uzun dönemler olacağını sanmıyorum. Zaten başkanlık süresinin iki dönemle sınırlandırılmasını daha önce ben istedim. 100. yıl kutlamaları için geç kalmadık. Bir yıla yayılan ve siyah-beyaz renklere sahip takımların yer alacağı bir organizasyon düşünüyoruz. Türkiye'de bir yıl öncesinden program yapsan, zaten işlemez."

Fatih DOĞAN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır