kapat
29.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Bu yazın kadını çılgın ve enerjik

VAKKO 2002 yazının kadınını şu sözlerle tanımlıyor: Folklorik ve western... Biraz Salsa-Latin Amerika, biraz Afrikano... Hep canlı, hep coşkulu, hep cıvıl cıvıl ve hep enerji dolu... Vakko'nun bu yazın kadınına özel tasarımlarında leoparın seksiliği ve dantelin romantizmi bir araya geliyor.

Çiçekli emprimeler etnik çizgilerle buluşuyor ve Türkiye'de giyim sektörünün lider kuruluşlarından Vakko tasarımlarının altına imzasını şu sözlerle atıyor. Vakko Kadını, nasıl güzel olunacağını iyi bilir; bir de erkeklerin aklını başlarından nasıl alacağını...

Peki ya 2002 yazının Vakko erkeği. Onu de şöyle tanımlıyor Vakko'nun tasarımcıları: Keyifli, sürprizli ve etkileyici! Bu yaz Vakko erkeği, bej tonları bol olmak kaydıyla, siyahtan beyaza kadar pek çok renge izin veriyor. . Gömlekler ise sınırsız bir özgürlüğe sahip! İster spor, ister ceket içi giyilebilen yarım kanon veya bütün düğmeli gömlekler... Ve tabii, yazın vazgeçilmezi! Yumuşak ve hafif mokasen ayakkabılar... Vakko kendi imzasıyla buluşacan Vakko erkeğini ise şu sözlerle tanımlıyor: Bu yaz yine o hüküm sürecek!



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır