kapat
29.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Nataşa'ya devam!

Yabancı uyruklu hayat kadınlarıyla mücadele için Trabzon'da genelev açmak isteyen girişimcinin müracaatı "Müsait yer yok" diye reddedildi

Dört bini aşkın "Nataşa"nın mesken tuttuğu Trabzon'da genelev açmak isteyen İstanbullu girişimci Mehmet Cingöz, 2001'in Aralık ayında bir dilekçe ile Fuhuşla Mücadele Komisyonu'na başvurdu. Cingöz'ün, "Trabzon'u illegal fuhuştan kurtarmak için genelev açmak istiyorum" diye yaptığı başvuruyu incelemeye alan Komisyon, Belediye ve Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçti. Yapılan incelemenin ardından, "Komisyon tüzüğünün ilgili maddesine göre yerleşim alanlarına 10 kilometre uzaklıkta boş bir yer bulunmadığı" gerekçesiyle Cingöz'e red cevabı verildi.

Yetkililer, "Doğu Karadeniz'de sahilden iç kesimlere kadar yerleşim olmayan yer kalmadı. Bu nedenle bölgede genelev açılmasına uygun yer yok" dediler. Genelev açılabilmesi için Fuhuşla Mücadele Komisyonu'nun onayı gerekiyor. Komisyonun kararında, o ilde gayri sıhhi şartlarda fuhuş yapılması, bu nedenle AIDS ve benzeri hastalıklarda artış olması belirleyici rol oynuyor.

Ersin RAMOĞLU



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır