kapat
29.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

İtiraf.com

İş hayatında dişiliği kullanmak (blur-mirage; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 24; İl: Ankara )
Çoğu erkek, kadınların iş hayatında dişiliklerini kullanarak yükseldiğini düşünür. Hatta bu yüzden onları şanslı bile sayarlar. İyi bir üniversiteden başarıyla mezun oldum. Ne var ki, şu anda nefret ettiğim bir işe sahibim. Geçenlerde bir mülakat sırasında, prestiji yüksek, iyi bir şirketin genel müdürüyle tanıştım. Evli barklı olan bu adamla yatarsam mükemmel iş fırsatları beni bekliyor. En azından bunu ima etti. Bu krizde başka bir fırsatla karşılaşmam da zor. Madem sadece bir et parçasıydım, niye yıllarca beynimi patlattım ki?! Sanırım yanlış et parçasına odaklanmışım, doğrusu göğüs olmalıymış! Hızlı bir yükseliş için prensiplerimde hızlı bir alçalış gerektiği gerçeğini içime sindiremiyorum. Ne zamana kadar hayır diyebileceğim? İtirafımın başındaki gibi düşünen erkeklere soruyorum: Potansiyel ... muamelesi görmek mi şans?

Kocam her gece chat yapıyor (rumuzgereksiz; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 26; İl: İstanbul)
Bilgisayarı aldığımız günden beri kocamın yüzünü göremez oldum. Sürekli bunun başında. Eve gelir gelmez açıyor. Yatana kadar ya chat yapıyor ya da çıplak kadın fotoğraflarından arşiv oluşturmakla meşgul oluyor. Almak için beni kandırdı. Eve erken gelip bazı işlerini burdan yapacağını söyledi. Bazen beni lezbiyenmiş gibi chat'e girmem için zorluyor. Ben ise bu aleti sadece yemek tarifleri ve kilo-kalori hesapları için kullanıyorum.

'Zor kadın' havasındayım ama (baskaturlubirsey; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 20; İl:Ankara)
Düşündüm de, hayatın her alanına dair itiraflarım var. Bunlar ilk aklıma gelenler: 1- Çoraplarımla uyuyorum. 2- "Zor kadın"havalarındayım ama yakında düz duvara tırmanabilirim. 3- Ortalama bir ayı kadar yemek yiyip de incecik kalanlara, şişman olduğum için beni beğenmeyenlere, bana hayat boyu kilo kompleksi aşılayan aileme ve bunu bir türlü aşamayan kendime, "sinir oluyorum" 5- Aklı şeyinde deyimi sadece erkekler için söylenmemiştir. Ben de varım.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır