kapat
29.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Büyüleyen sergi!..

Beymen, kuruluşunun 30'uncu yılında çok ilginç bir sergi açtı. Firma, 1971 ile 1981 yılları arasında sattığı kıyafetleri müşterilerinden alıp önceki akşam Akmerkez'deki mağazasında düzenlediği sergi ile tanıttı. Sosyetik davetlilerin finaldeki parti ile coşup, göbek attığı organizasyonu Değer Özergün izledi

Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Osman Boyner, oğlu Cem Boyner'in fikrinden yola çıkarak, bir ilke imza attı. 1971-1981 tarihleri arasında satılan Beymen markalı giysileri müşterilerinden toplayan Osman Boyner, Kerim Kerimol ve Lerzan Boyner, 203 müşterisinden gelen 784 ürün içinden 56 giysiyi seçerek, önceki akşam Akmerkez'deki mağazasında nostalji rüzgarları estiren bir sergiyle Beymen dostlarına sundu.

5 Nisan'a kadar gezilebilecek olan serginin açılış kokteyline çoğunluğu İstanbul ve Ankara sosyetesine mensup bine yakın davetli katıldı. 30 yıl öncesinin kıyafetlerinin sergilendiği gecede özellikle Osman Boyner duygulu anlar yaşadı.

30 yıllık giysiler
Boyner, "Ne kadar doğru bir iş yaptığımız, bugün tam anlamıyla ortaya çıkmış oluyor. Düşünsenize, bir kıyafet yapmışsınız ve bu kıyafet 30 yıl müşteriniz tarafından özenle saklanmış. Bu duyguyu anlatmak gerçekten zor" dedi. Cem Boyner de "Sergide yer alan ürünler her ne kadar 30 yıl öncesinin çizgilerini taşıyorsa da Beymen'in günümüz tasarım anlayışıyla bütünleştirilerek sergileniyor" diyerek Beymen'in 30 yıllık serüvenini özetledi.

Sergiye katılanlar arasında Caroline Koç, Berna Gürel, Sedat-Yasemin Aloğlu, Alev-Halis Komili, Güler Sabancı, Nur Akgerman, Mihrinur-Tezcan Yaramancı, Cemile Garan, Kemal-Feryal Gülman, Metin-Zeynep Fadıllıoğlu, Betül Mardin ve Haldun Dormen de vardı.

Sergi sonrası parti
Serginin bitiminde Cem-Ümit Boyner çifti, dostlarına sushi-parti verdi. Partiyi, sosyetenin yakından tanıdığı bir isim olan, ev ve özel partilerin yaratıcısı DJ Salih Saka düzenledi. Saka'nın müzikleri eşliğinde dans eden ve sushi yiyen sosyetiklerin eğlencesi, Akmerkez'in kapanış saati olan 22.00'ye kadar devam etti. Partinin finalinde ise Nez ve Turkish Delight Grubu sahne aldı. Sosyetik davetliler dansözler eşliğinde göbek atarken Sedat Aloğlu ile Güler Sabancı'nın dansı büyük ilgi gördü.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır