kapat
13.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Mide ağrısını bile özledim rallilerin

Uzun zamandır tanışıyoruz sizlerle... Bazılarınız otomobil sporları aşkımı bilir, kiminiz de şaşıracak bu satırları okuyunca. Umarım benimle her hafta otomobil ve motor sporlarının hızını yaşamaktan keyif alırsınız.

Hız bu sporların nedeni, özü. Hele yeni bir yarış sezonu başlarken sporcular ve organizasyonlar iyice hızlandı. 2002 sezonu da TOMSFED 'in düzenlediği Şampiyonlar Şampiyonası ile start aldı.

Power FM'in organizasyonunu üstlendiği yarışları izleyenler hem ülkemizin hem de Avrupa'nın şampiyonlarını seyretme keyfini yaşadılar. Gerçi organizasyonu izleyen birçok dostumun ses düzeninden yarışmacı seçimine kadar bazı eleştirileri oldu ama ben gidemedim, göremedim, tabiatıyla yazamam. Bir de böyle güzel bir köşede, yazın hayatımın başında güzelliklerden bahsetmek istiyorum. Ülkemiz ve otomobil sporları için ne kadar önemli böyle organizasyonlar. Eksikler nasıl olsa düzelir.

Televizyonun sihri
Geçen sezon pistlere veda eden ve pist yarışlarında heyecanı en yüksek organizasyon olan Palio Cup'ta nefesimizi tutarak izlediğimiz Performans Team pilotlarının bu sezon Renault Clio Cup'ta yarışacaklarını duydum. Toplam altı yarış olarak planlanan Clio Cup, İzmit ve İzmir pistleri dışında Ege'den televizyonlarımızı izleyen Yunan organizatörlerin daveti üzerine Yunanistan'ın en büyük pisti Seres'te de koşulacak.

Biliyorsunuz Palio Cup televizyonda canlı yayınlanan pist yarışı olarak bir ilke imza atmıştı. Seres Pisti'ndeki yarışlar Clio Cup'ın son sürprizi değil. Ülkemizde 20 sporcunun yarışacağı organizasyonun 9 ülkede koşulan Avrupa Şampiyonası sonraki sene Türk pilotları bekliyor.

Efsane geri dönüyor
Bir başka güzel haber de sevgili arkadaşım Volkan Işık'tan geldi. Bu sezon Tofaş pilotu olarak Punto'yla etaplara geri dönüyor. İki sezonluk aradan sonra Volkan'ın rallilerdeki varlığını ve çizgisini çok özlemiştik. Bir başka dost ekip Emin Ali Sipahi ve Alp Berker'in de bu sezon start alacakları haberi geldi ama henüz konuşamadım. Ben de ne yapıp edip ralliye dönsem mi acaba ? Dostlar yarışırken ben sadece yazı mı yazacağım? Çok özledim starttan önce başlayan mide ağrısını, adrenalini, antrenmanları.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır