kapat
13.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Damadımı seviyorum
Türkiye'nin en çok konuşulan kayınvalidesi İffet Erkuvan, kızı Sedef ile Mehmet Ali Erbil'in sürpriz evliliklerinden sonra ilk defa konuştu. Kızının beklemediği kadar iyi bir evkadını olduğunu söyleyen İffet Erkuvan, bir anda şöhret olmasının avantajlarını sonuna kadar kullanacağını söylüyor.
Tüm Metin

  Ben kimseyi mahvetmedim
O kadını hâlâ seviyorum" dediği Sumru Yavrucuk, kimseyi mahvetmediğinin altını çizerek "Bu ayrılık ikimize de yaradı" dedi. İlhan Şeşen'in ayrıldıktan sonra "Neler Oluyor Bize" adlı albümünü çıkarttığını belirten Sumru Yavrucuk, kendisinin de aynı dönemde dağıtılan hemen hemen bütün tiyatro ödüllerini topladığını söyledi.
Tüm Metin

  Podyumun küskünleri aynı defilede buluştu
Defilede araları bozuk olduğu bilenen Çağla Şikel'le Güzide Duran yan yana gelmemeye özen gösterirken mankenler arasındaki gruplaşma da gözden kaçmadı. Ayşe Hatun Önal ve Selin Toktay, podyum ve podyum arkasında Çağla'nın yanından ayrılmazken Şenay Akay ve Aysun Kayacı da yakın arkadaşları Güzide Duran'ın...
Tüm Metin

  Bir mutluluk bir hüzün
Ayşe ile Murat boşanıyor. Kadir, Pınar'a evlenme teklif etti. Ekranın tiryakilikle izlenen dizisi "Böyle mi Olacaktı?"da bu akşam heyecan dorukta... Çaresiz kalan Deniz, Metin'i rehin alan Cengiz'e "Seni Seviyorum" der. Ama Cengiz bununla da yetinmez ve Deniz'in bunu kameralara karşı söylemesini ister.
Tüm Metin

  atv yine zirvede
'Deliyürek'in 31.3 izlenme payıyla birinciliğe adını yazdırdığı Pazartesi gecesi, Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay'ın başrollerini paylaştığı ve izleyenlerden tam not alan 'Asmalı Konak' yüzde 27.3 izlenme payı ile günün en çok izlenen bir diğer programı oldu.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır