kapat
13.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Kendinizi ruhsal yönden gelişime açık hissedeceğiniz bir gündesiniz. Bireysel olarak yapabileceğiniz çalışmalar ve planlar bugün çok daha verimli olabilir. Dış etkenlere karşı duyarlı olduğunuzdan bedensel ve ruhsal sağlığınıza da özen göstermenizi gerekiyor.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Kendinizi eğlenceli ve sosyal ortamlarda mutlu hissedebileceğiniz bir gündesiniz. İdealleriniz doğrultusunda geleceğe ilişkin planlar yapma isteği içinde olabilirsiniz. Grup çalışmalarında ve arkadaş ortamlarında çalışmalarınızı rahatlıkla yürütebileceğiniz bir gündesiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Meslek yaşantınızda oldukça yoğun bir tempo içinde olabileceğiniz bir gündesiniz. Ön planda olmak sizin için önemli olabileceğinden bireysel çalışmalarınızla dikkat çekmek isteyebilirsiniz. Bu tavrınız maddi açıdan gelişmenizi olumlu etkiliyor.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Burcunuzla uyumlu açılar yapan ayın olumlu enerjisi kendinizi yeni ve merak ettiğiniz konulara yönlendirebileceğinize dikkat çekiyor. Yabancı kültürlere ilgi duyabilir, bu motivasyonla seyahatler planlayabilirsiniz. Duygusal yaşantınızda olumlu bir devredesiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
İkili ilişkilerinizden çok şey bekleyebileceğiniz bugün, ilişkileriniz konusunda kaygılı yaklaşımlar içine girmeniz mümkün. Kendinizi duygusal bakımdan oldukça hassas hissedebilirsiniz. Ortaklaşa çalışmalardan maddi kazanç sağlayabileceğiniz görülüyor.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Yakın çevrenizde yeni insanlarla tanışabilir işbirlikleri için harekete geçebilirsiniz. Bugün eşinizin ve ortağınızın desteğini bir çok konuda görebilmeniz mümkün.. Geleceğe yönelik planlarınızı uygulayabileceğiniz yeni anlaşmalar gündeminizde yer alabilir.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Yeteneklerinizi ön plana çıkartabileceğiniz işlerde özellikle başarılı olabileceğiniz görülüyor. İş konusuna yüklenebileceğiniz ve detaylı çalışmalara önem verebileceğiniz yoğun bir gündesiniz. İşlerinize gösterdiğiniz özeni vücudunuza da uygulamayı ihmal etmeyin.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Burcunuza son derece olumlu etkiler gönderen Balık'taki aydan rahatlatıcı etkiler alacağınız bugün enerjinizi, yaratıcı konulara yönlendirebilirsiniz. Toplantılar ve zevkli yolculuklar gündeminizde yer alıyor. Sevgi konusunda her zamankinden daha başarılısınız.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Bugün sevdikleriniz, akrabalarınız ve ailenizle ilgili sorumluluklarınız gündeme gelebilir. Kendinize dönük olmanız diğer konulara sabırsızlıkla yaklaşmanıza yol açıyor. Ailenizin ve dostlarınızın güven isteğinize cevap vermeleri sizi mutlu edebilir.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
İletişime çok önem verebileceğiniz hareketli bir gündesiniz. Kısa yolculuklarda bilgilerinizi arttırma yoluna gidebilir, tanışabileceğiniz ilginç kimselerle iş konusunda yeni fikirler üretebilirsiniz..Yapmak istediğiniz değişimler için uygun bir gün..


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Bugün kaynaklarınızı düzenlemek için çaba sarfedebileceğiniz görülüyor. Kendiniz ve sevdikleriniz için para harcamak hoşunuza gidebilir ve harcamalarınızda aşırıya kaçabilirsiniz. Kendinize uygun yatırımlar seçerek güvenlik duygunuzu tatmin etmek isteyebilirsiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Bugün ayın burcunuzdaki konumu ve yaptığı olumlu açılar sizi, duyarlı ve girişimci kılıyor. Yapnak istediğiniz yenilikler için yeterli motivasyona sahipsiniz. Aileniz ve sevdiklerinizle ilgili konular bugün sizin için her zamankinden daha önemli olabilir.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır