kapat
13.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Sıra zirvede

"Uzun süre üçüncü sıradaydık. Kaybedilen çok puan vardı. Bunları telafi ederek ikinciliğe yükseldik. Burada uzun süre kalmayacağız. Amacımız liderlik."

Sonuna kadar cesaret
F.Bahçe Teknik Direktörü Lorant, ligde ikinci sıraya kadar yükseldiklerini ama bununla yetinmeyeceklerini belirterek, "Asıl amacımız liderlik. Uzun süre üçüncü sıradaydık. Kaybedilen çok puan vardı. Ama bunları telafi ederek ikinciliğe yükseldik. Burada uzun süre kalacağımızı sanmıyorum. Önümüzde 8 zor ve önemli maçımız var. Cesaretimiz sonuna kadar sürecek. Futbolcularım hakkında kötü açıklama yapmak istemiyorum. Sürekli olumsuz eleştiriler yapılması, takımı etkiler" dedi.

Kötü oynamıyoruz
Futbolda hatasız maç olmadığını vurgulayan F.Bahçe'nin patronu, "Ama biz o kadar kötü oynamıyoruz. Antalyaspor maçında ilk yarıda çok kötü değildik. Zaten bahsedildiği kadar kötü olsaydık, 6 maç üst üste kazanamazdık. Antalya maçında bir penaltımız, bir golümüz verilmedi. Rakip tehlikeli bölgede olduğu için bize karşı iyi direndi. Ancak ikinci yarıda oldukça iyiydik. 3-4 farklı da kazanabilirdik. Bir çok pozisyonu değerlendiremedik. Benim için önümüzdeki ilk maç diğerlerinden önemlidir" diye konuştu.

Lazetiç-Yusuf iyiydi
Bu hafta sonunda kart cezası biten Ümit ile sakatlıktan kurtulan Revivo'nun takıma dahil olacağını söyleyen Lorant, "Yusuf ve Lazetiç, Antalya maçında görevlerini yaptılar. Ama şimdi önümüzde yeni bir maç var. Bu karşılaşmada sahaya 13 kişi sürmem olanaksız. Kadroyu buna göre kuracağım" ifadesini kullandı. Alman teknik adam, transferle ilgili sorulara ise yanıt vermekten kaçınırken, sadece "Başkan Yıldırım'la bu konuda konuştum" demekle yetindi.

Ferudun NİĞDELİOĞLU



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır