kapat
13.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Sus artık Sinan

Seçim öncesi kullanılmak isteniyorsun. Sen bu takımı cehennemden aldın, çıkardın. Şimdi bu toplara girme, karambole gelme. Sinan'ı alet etmek isteyenler de ayaklarını denk alsın

Daum bülbül gibi şakıyor
Seçim ve futbol ayrı ayrı kulvarlar. Beşiktaş'ta bu iş karıştırılmaya başlandı. Teknik adamlar kullanılmak, seçim malzemesi yapılmak isteniyor. Görünen tablo bu. Daum konuşuyor, Sinan Engin konuşuyor. Hep Serdar Bilgili'ye övgüler. Tuhaf kaçıyor, ayıp oluyor, insanlar gülüyor. Kulübün maaşlı profesyonel adamları seçim kampanyasına katılıyorlar. Onların işi, sahanın içi. Daum maşallah, bülbül gibi, her gün bir Bilgili incisiyle karşımızda; "Serdar şöyle, Serdar böyle..."

Ters motivasyon tepmesin!
Son bombası daha da ilginç. Bakın söylediklerine: "Hasan Arat kazanırsa teknik ekibi hazırmış. Bunu bana üçüncü kişiler söyledi." Kim bu üçüncü kişiler? Yoksa yönetim mi yanılıyor, yanıltıyor, yönlendiriyor, zorluyor? "Haydi bastır" mı deniyor? Ahmet, Mehmet, Hüseyin, Serdar, Hasan, ne Daum'u, ne de Sinan'ı ilgilendirmemeli. Onlar kendi işlerine bakacak. Hani Daum'un ters motivasyonu var ya! Benden söylemesi, sonuç sonra böyle olabilir, ters tepki oluşabilir. Yönetim bunun da hesabını yapmalı.

Daum'un yıpranması fazla umrumda değil. Akıllı davransın, ayağını sağlam bassın. Ben Sinan'ı düşünürüm. Sinan'ı propaganda aracı olarak görenler, şapkalarını önlerine koymalı. Beşiktaş evlatlarına sahip çıkmalı, onların yıpranmasına neden olmamalı. Sinan, çok iyi işler yapıyor. Beşiktaş'ı cehennemden aldı çıkardı, bugünlere getirdi. İlhan, Tümer, Ahmet Yıldırım, Tamer, Sinan'ın ısrarları, çabalarıyla transfer edildi. Yıllardır transferde sürekli kazıklanan, hüsrana uğrayan Beşiktaş'ın yüzü Sinan ile güldü. Ah keşke yurtdışı transfer de Sinan'a bırakılsaydı.

Sen bu toplara girme
Sinan, takımda baba oldu, arkadaş, dert ortağı oldu. Yönetim-teknik heyet-futbolcu üçgeninde uzlaştırıcı, bütünleştirici unsur oldu. Daum, "Bu takımdan ne köy olur, ne kasaba" derken, Sinan takımına sahip çıktı. Beşiktaş'ın haklarını savundu. Dengeli, seviyeli demeçler verdi. Tek yanlışı, işte bu seçim ile ilgili konuşmaları. Hayır Sinan, yapma. Eğer bir yönlendirme varsa, ki ben öyle zannediyorum, buna alet olma. Sen Beşiktaşlı Sinan'sın. Camianın Sinan'ısın. Her zaman gerekli adamsın. Bu toplara girme, karambole gelme.

Bilgili'nin büyük ayıbı
Dün Erman Toroğlu'nun köşesini okurken gözlerime inanamadım, kan beynime sıçradı. Serdar Bilgili, SABAH'ın Beşiktaş muhabiri, bizim değerli, sevgili kardeşimiz Fatih Doğan'ımızın ayağını kaydırmak istemiş. Vay canına! Neler oluyor hayatta! Bakalım daha neler göreceğiz? Burası SABAH Gazetesi ve Spor Servisi'nin başında da, adamına ölümüne sahip çıkan bir İbrahim Seten var. İyi, çok sevindim, Fatih Doğan artık SABAH'ın demirbaşı oldu.

Sanlı SARIALİOĞLU



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır