kapat
13.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Roma'dan elimiz boş dönmeyiz

"Kazanmak için Roma'ya geldik. Zaten beraberliğe oynarsak kaybederiz. İstanbul'a iyi bir sonuçla döneceğiz, buna inanıyorum"

Bu sefer cesur konuştu
Galatasaray Teknik Direktörü Lucescu, bugünkü Roma maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında sahaya galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Umut dolu bir konuşma yapan Romen teknik adam, Roma karşısındafberaberlikfiçin oynamalarının kendilerini zora sokacağını vurgulayarak, "Bu nedenle kazanmak için oynamalıyız" ifadesini kullandı. Basın mensuplarının, "Nasıl bir forvetle oynayacaksınız" şeklindeki sorularını yanıtsız bırakanfLucescu,fgazetecilerin soruları üzerine, daha çok Roma Teknik Direktörü Fabio Capello'nun sözlerine karşılık verdi.f

Capello'nun dün düzenlediğifbasınftoplantısında, maçın İsveçli hakemi Frisk ile ilgili polemikleri, kurnazlık yapan Lucescu'nun ortaya attığını iddia etmesinefkarşılık veren Lucescu, şöyle konuştu: "Capello'nun bu sözünü bir tebrik olarak alıyorum.fCapello da ben de üst düzeyde takımları çalıştırmış teknik direktörleriz. Benim kadar o da kurnazdır.fBu maçlar taktik maçlarıdır.fTabii ki her ikimiz de galibiyet için oynayacağız. Frisk, daha önce Real Madrid ile oynadığımız bir maçı yönetmişti. Umuyorumfyarınfakşamkif(bugün) maçın düzeyine uyan bir maçfyönetir. Doğrufkararlar verir"

Hasan'a Arsenal da talip
Lucescu, Capello'nun Hasan Şaş'ı övenfsözleriyle ilgili olarak da, "Umuyorumfki,fyarınf(bugün) HasanfŞaş'ı 2 misli daha iyiftanıyacak" dedi.fRomen hoca, Hasan'a,fson olarakfArsenal'ın talip olduğunu da söyledi. Lucescu ayrıca, ŞampiyonlarfLigi'nde dengelifbirfgrupta yer aldıklarınıfbelirterek,fşöylefdevam etti: "Bu zamana kadar hep son dakikalarda yediğimiz gollerle beraberlikler aldık. Roma'ya puan almayı denemekfiçinfgeldik.fBana göre gruptan çıkacak iki takımı son maçlarfbelirleyecek."

Levent TÜZEMEN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır