kapat
13.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Veliaht Erbakan Kutan'ı kızdırdı

Fatih Erbakan'ın İstanbul'daki toplantıda ön plana çıkması Kutan'ı kızdırdı. SP'li Pamukçuoğlu da bu olaya ilginç bir yorum getirdi: Sinirleri alınmış bonfileyi bile kızdırdınız

SP lideri Recai Kutan, parti toplantılarında veliaht gibi davranan siyasi yasaklı Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan'a sinirlenince Genel Sekreteri Suat Pamukçu, "Sinirleri alınmış bonfileyi bile kızdırdınız" diye konuştu.

Fatih Erbakan'ın önceki gün SP'nin Şişli'deki toplantısında tıpkı babası gibi davranarak partililerin yoğun tezahüratı karşısında Kutan'ı bile gölgede bırakması partilileri huzursuz etti. SP'nin dünkü grup toplantısı öncesi bazı partililer konuyla ilgili Kutan'dan bilgi almak istediler. Kutan ise "Biz Sayın Erbakan Hoca'yı davet etmiştik. Ancak kendisi Ankara'ya gideceği için Fatih'i göndermiş" dedi. Kutan, gazetecilerin aynı konudaki sorularına da sinirlenerek "Zaten kendiniz yapıyorsunuz o yorumları. Bana neden soruyorsunuz?" diye yanıt verdi. Kutan, grup girişinde de kendisini bekleyen kamera ordusunu yararak, "Her şeyi içerde konuşacağım" diye sert tepki verdi.

LİDERLİK PROBLEMİMİZ YOK
Kutan'ın gruba girmesinin ardından SP Genel Sekreteri Suat Pamukçu ise gazetecilere, "Sinirleri alınmış bonfileyi bile kızdırdınız" dedi. Pamukçu, daha sonra da sözlerine açıklık getirerek, "Recai Bey çok az sinirlenir, biz o yüzden kendi aramızda ondan 'sinirleri alınmış bonfile' diye bahsederiz. Siz sinirleri alınmış bonfileyi bile kızdırdınız" dedi. SP'liler ise Fatih Erbakan'la ilgili yorum yapmakta temkinli davranan SP'liler ise şöyle konuştu:

Grup Başkanvekili Ömer Vehbi Hatiboğlu: Gazeteler herhalde Erbakan ile ilgili başka dedikodu bulamadılar. SP'den yüzlerce lider çıkar. Siz hiç merak etmeyin.

Trabzon Milletvekili Şeref Malkoç: Bizim liderlik problemimiz yok. Bizim liderimiz de var genel başkanımız da Şimdi genel başkan ve lider ayrı olabilir ama zaman gelir birleşir. Ama hiçbir yerde genel başkan gölgede bırakılmaz. Protokolde genel başkan ya en önce ya en son konuşur, bu toplantıda da en son konuşmuştur.

ERBAKAN HABERLERİNE KIZDI
Kutan, grup toplantısında konuşmasının tamamını ise Erbakan hakkındaki 2.5 yıllık cezaya ayırdı. Kutan, Erbakan'a "sahtekar" dedirtmeyeceklerini belirterek, "Düşmanlık yapabilirler, bizim için her şeyi söyleyebilirler ama ülkemize ve milletimize bağlılığımıza ve dürüstlüğümüze söz söyleyemezler, bize hain ve hırsız diyemezler, bunu kimseye dedirtmeyiz" diye konuştu.

Hüseyin ÖZALP



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
PARLAMENTO
DSP   129
MHP   127
ANAP   78
DYP   86
AKP   53
SP   48
TDP   3
BAĞIMSIZ   14
BOŞ   12
TOPLAM   550

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır