kapat
13.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Damadımı seviyorum

"Sedef'İn evlendiğini duyduğumda şok oldum" diyor İffet Erkuvan. "Ama Mehmet Ali'yi tanıyınca onu çok sevdim." Bir ajansla anlaşıp sanat camiasına adım atan güzel kayınvalide "Damadım da bana her türlü desteği verecek" diyor

Türkiye'nin en çok konuşulan kayınvalidesi İffet Erkuvan, kızı Sedef ile Mehmet Ali Erbil'in sürpriz evliliklerinden sonra ilk defa konuştu. Kızının beklemediği kadar iyi bir evkadını olduğunu söyleyen İffet Erkuvan, bir anda şöhret olmasının avantajlarını sonuna kadar kullanacağını söylüyor. Bir kast ajansa üye olarak sanat alemine adımını adan İffet Erkuvan, "Bu yaştan sonra podyum mankenliği yapmam ama çeşitli dizilerde oynayabilirim" diyor.

* Kızınız evlenmeden de oyunculuk teklifi alıyor muydunuz?

Evet, onlar evlenmeden önce de bu tarz teklifler geliyordu. Kabul edemedim çünkü evlendim. Hemen ardından da kızım Sedef oldu. Ayrıca da tahsilim söz konusuydu.

* Bir ajansla anlaştığınızı biliyoruz. Ne tür bir çalışma yapacaksınız?

Çağdaş ve modern Türk annesine ve ailesine yakışır bir şekilde reklam filmi, dizi, tanıtım filmleri gibi işlerin bana uygun olanını seçip Maya Ajans'la değerlendireceğim.

* Modellik yapmayı düşünüyor musunuz?

Modellik derken mankenliği kastediyorsanız, düşünmüyorum.

* Mehmet Ali Erbil, Sedef'in sanatsal işlerle ilgilenmesine karşı olduğunu söyledi. "Bir aileye bir ünlü yeter" dedi. Sizin bu işlere soyunmanıza bir tepkisi oldu mu?

Bu konuda damadım beni onayladı ve sonuna kadar da destek olacağını söyledi.

* Sedef henüz 21 yaşında ve çok güzel bir genç kız. Sizce sanat camiasına girmeli mi?

Bir anne olarak benim için Sedef hala bir bebek. Siz de hak verirsiniz ki anneler çocuklarının büyüdüğüne bir türlü inanamazlar. Ama duygusallığı bir kenara bırakınca kızımın artık bir olgunluğa eriştiğini ve kendi kararlarını alabilecek bir yaşta olduğunu düşünüyorum. Bu tamamiyle Sedef'in vereceği bir karar.

* Sizce Mehmet Ali Erbil nasıl bir damat?

Yoğun iş temposu dışında kalan zamanlarda ailesine son derece yakın ve daima pozitif elektrik veren bir insan. Tamamiyle halk ile bütünleşmiş, çok doğal yaşamayı seven bir insan. Kızım ve damadımla ilgili tek şikayetim sabah kahvaltılarını ihmal etmeleri.

* Kızınızın evliliğiyle birlikte en az onlar kadar dikkat çektiniz. Artık tanınıyorsunuz. Yaşantınızda değişen şeyler oldu mu?

Devlet memuruydum ve kariyer yapmayı düşünüyordum. Kızımın ani evliliğinden dolayı bu ideallerimi gerçekleştiremeden erken emekli olmak zorunda kaldım. Ama çalışma hayatım bitmiş değil. Daha ilerisi için benim de güzel projelerim var.

* Kızınızı ev kadınlığını öğrendi mi?

Bazı şeylere alışması için zamana ihtiyacı vardı. Ev kadınlığına çok yatkın olduğunu iddia edemem ama beni şaşırttı. Özellikle damadımın rahatsızlığından sonra ev içinde ne gerekiyorsa yaptı. Eşinin sevdiği kurufasulye, mercimek ve nohut yemeği gibi zor yemekleri bile çok güzel yapıyor. Bu da bir anne olarak beni hakikaten çok mutlu ediyor.

Vecihe ASLAN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır