kapat
13.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Satanist, terör örgütü üyesi

Evinde, yüzü siyaha boyanmış fotoğraflar ve intihar eden satanistlerin haberlerinin yer aldığı gazete kupürleri bulunan Ferhat Çetin adlı genç, "satanist terör örgütü üyesi olmak" suçundan DGM'de yargılanacak

Ferhat Çetin'in adı Bursa Cumhuriyet Caddesi'nde işlenen bir cinayetle duyuldu. Babası tarafından bıçaklanarak öldürülen Kevser Tank (19) adlı genç kız, Ferhat Çetin'in sevgilisiydi. Öfkeli baba Yusuf Tank, "Kızımın sevgilisi Ferhat satanistti. Onu bırakıp eve dönmesini istedim ama reddetti. Bunun üzerine bıçakladım" dedi.

Yusuf Tank "Adam öldürmek ve saldırgan sarhoşluk" suçundan, Ferhat Çetin ise "Rızasıyla birden fazla ırza geçip, kızlık bozmak" suçundan çıkartıldığı mahkemede tutuklandı. Çetin'in evinde yapılan aramada ise yüzü siyaha boyalı fotoğraflar ve intihar eden satanistlerin haberlerinin bulunduğu gazete kupürleri bulundu.

DOSYASI HAZIR
Bunun üzerine davanın görüldüğü Bursa 4. Ağır Ceza Mahkemesi Ferhat Çetin'in "kızlık bozmak" suçunun yanısıra "Satanist terör örgütü üyesi olmak" suçundan da yargılanmasına karar verdi; Devlet Güvenlik Mahkemesi'ne gönderilmek üzere bir dosya hazırlandı. Çetin'in önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkması bekleniyor.

CİNAYET NASIL İŞLENDİ?
Ferhat Çetin'in sevgilisi Kevser Tank yaklaşık 6 ay önce kız kardeşi S.T. (16) ile birlikte evden kaçtı. S.T. bir süre sonra geri döndü. Bu olaydan 3 ay sonra çalıştığı lokantadan ayrılan baba Yusuf Tank, aşırı alkol aldıktan sonra eve giderken Cumhuriyet Caddesi'nde kızı Kevser'e rastladı. Yanında sevgilisi Ferhat Çetin de vardı. Kızına eve dönmesini istedi. Ancak ikna edemedi. Bunun üzerine öfkeli baba kızını "kelebek" diye tabir edilen bıçakla öldürdü.

Umut TÜTÜNCÜ



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır