kapat
13.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Anket sezonu bitirdi: Şampiyon Cimbom

Sohbetlerin ana konusu, karı-koca kavgalarının baş nedeni olan "futbol" denilince, akan sular bile duruyor Türkiye'de. Tabii ki hal böyle olunca, "Bu yıl şampiyon kim olacak?" diye klasik muhabbetler sık sık yaşanıyor ardından da bahisler ve iddialar başlıyor...

AC Nielsen ve Bulgu Araştırma da Türkiye genelinde 1417 kişi arasında bir araştırma yaptı. Ve araştırmaya katılanlara "2001-2002 sezonunda hangi takım şampiyon olur?" diye sordu; bir nabız yoklaması yaptı. Ama anket, son maçtan önce yapıldı. Katılanların 46.3'ü "Bu yıl şampiyon kesin Cimbom olur" dedi. 22.7'si ise "Kara Kartal"da birleşti. Fenerbahçe, yüzde 21.2 ile üçüncü oldu. AC Nielsen ve Bulgu Araştırma ayrıca, "Önümüzdeki 10 yıl içinde Türkiye'nin AB'ye üye olma ihtimali nedir?" diye sordu. Halkın yüzde 51.5'i "Hayal" dedi. "Üye olur" diyenlerin oranı ise yüzde 26.1.

Fener'in taraftar tahtı sallanıyor mu?
Fenerbahçe'nin ve Milli Takım'ın kalesini koruyan Rüştü Rençber, anketten "en beğenilen futbolcu" unvanını alarak çıktı. Türkiye genelinde 1417 kişi arasında arasında yapılan araştırmada, "En beğenilen futbolcu" yüzde 9'la "Kaleci Rüştü" seçildi. İkinciliği ise yüzde 8'le, İtalya'nın Parma takımında oynayan eski Cimbomlu Hakan Şükür aldı. Üçüncülüğü de 5.9'la Beşiktaş ve Fenerbahçe'de top koşturan şimdi Galatasaray'da oynayan Sergen Yalçın aldı. İlk üçü yüzde 3.5'le Beşiktaşlı İlhan ile Cimbomlu Hasan Şaş takip etti. Yapılan ankette, Türkiye'nin en büyük taraftar kitlesine sahip olduğu iddia edilen Fenerbahçe'nin tahtının sallandığı ortaya çıktı. Çünkü, ankete katılanların yüzde 32.7'si Fenerbahçe, yüzde 32.3'ü ise Galatasaray taraftarı olduğu bildirildi. Beşiktaşlılar'ın oranı yüzde 18.2.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır