kapat
13.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kamuda bölge müdürlükleri kapatılıyor

IMF'ye verilen bir söz daha yerine getiriliyor. Kamu harcamalarının azaltılması ve devletin daha etkin çalıştırılması programı çerçevesinde gündeme getirilen "bölge müdürlüklerine" neşter operasyonu için düğmeye basıldı.Tüm kamu kurum ve kuruluşlarının bölge müdürlüklerinin kapatılmasını esas alan kararname Bakanlar Kurulu'nda imzaya açıldı.

Aralarında TPAO, Türkiye Kömür İşletmeleri, BOTAŞ, DSİ, Karayolları, Köy Hizmetleri gibi yatırımcı birimlerin de bulunduğu kamu kuruluşlarının örgütlenme biçimi değiştirilecek. Bölge müdürlükleri kapatılacak.

Kamu hizmetlerinin aksamaması, işleri daha verimli yürütülmesi ve koordinasyonun geliştirilmesi amacıyla önümüzdeki hafta Başbakan Yardımcısı Hüsamettin Özkan'ın başkanlığında yatırımcı bakanlıklar ve ilgili genel müdürlerin katılacağı bir toplantı yapılacak. Bu toplantıda, tek tek genel müdürler dinlenecek ve model önerileri hakkında bilgi alınacak. Bu kapsamda, bazı hizmetlerin, personel ve makine parkı ile birlikte yerel yönetimlere devri seçeneği de tartışmaya açılacak.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır