kapat
11.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Kafam karıştı

Lig sıralamasında, bulundukları yerden dolayı, 'tef' kadar gergindi Denizlisporlular... Gereksiz tartışmaların, ufak-tefek didişmelerin dayanağı sanırım buydu.

Gördü ki pabuç pahalı!. Sağ gözün, sol göze faydası da yok, tek çıkışı, alacağı üç puan olacaktı.

Diri başladılar oyuna. Daha ilk dakikalarda, Bülent'in 30 metrelik pası var, İlyas'la buluşan... Çakmasıyla direkten dönmesi, inanın aynı anda oldu.

Göztepe'de bu anlarda, bir telâş bir telâş... Sarı-kırmızılı takım orta alanda arzuladığı pas sayısına bir türlü ulaşamadı. Korhan ve Tayfun yoktular. Cumhur'un farkına ilk yarının sonlarına doğru varabildim.

Horozlar, Ali Tandoğan ve Timuçin'le kanatlarda 'transit' seferlere girişti. Taşıyıp da ortaladıkları toplar, "Göztepe'nin canını yakacak!" derken, Coulibaly, golü yapıştırmaz mı? Yumruğu kısa düştü ama ilk şutta o kadar yakın mesafeden topu çelen Bora'yı kutlamalıyım.

Göztepe ikinci yarının başında vites yükseltti... Nitekim Mehmet, arka direkte bekleyen M.Özkan'ın tam kafasına isabet ettirdi. Kaleci Süleyman'ın o gole yapacağı birşey olamazdı.

Rıza Hoca'nın tercihidir elbet... Oyunun başında yanında oturttuğu, futbolculuğu tartışılmaz 'Muzaffer' komutanı var, Denizlispor'un! Görev aldığında farkını izledik. Girer girmez Veysel kardeşine attırdığı galibiyet golü de, bizim haklılığımızın bir kanıtı oluyor, değil mi?

Bu galibiyet, azıcık da olsa soluk aldıracak Denizlispor'a... Çok sevindiğimi bildireyim. Geçen hafta izlediğim harika oyunundan sonra Göztepe içinse bir şey diyemeyeceğim. Karmaşık duygular içindeyim!



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır